Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Η MidEast γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της IranAir στην Ελλάδα

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Σεπτέμβριος 2012, 11:41

Η MidEast είναι και επίσημα ο GSA (General Sales Agent) της IranAir στην Ελλάδα για όλες τις πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας.

H MidEast ανέλαβε, από την 1η Σεπτεμβρίου 2012 γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων (General Sales Agent) της IranAir στην Ελλάδα για όλες της πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας, μετά την υπογραφή σχετικής συμφωνίας και από τα δύο μέρη.

Η IranAir, με ιστορία που ξεπερνά τα 50 χρόνια, ταξιδεύει τους επιβάτες της σε 35 διεθνείς προορισμούς και 25 εσωτερικού. Η MidEast, με την 30χρονη βραβευμένη πορεία της, ανεδείχθη ο ιδανικός συνεργάτης για την αεροπορική αυτή εταιρεία, η οποία και της εμπιστεύθηκε τις πωλήσεις των δρομολογίων της στην Ελλάδα.  

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, διευθύντρια της MidEast, δήλωσε: “Η αντιπροσώπευση της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα αποτελεί ξεκάθαρα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για εμάς. Πρόκειται για μία σπάνια αναγνώριση για ένα ταξιδιωτικό γραφείο και αυτό είναι που μας κάνει ακόμα πιο περήφανους, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι η MidEast, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα εξυπηρέτησης, μπορεί και συνεχίζει να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών της”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top