Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ νέα λύση της MCOM για τα ξενοδοχεία: HOTstream multiscreen
Τεχνολογία και ξενοδοχεία

Η νέα λύση της MCOM για τα ξενοδοχεία: HOTstream multiscreen

Με τη λύση HOTstream 3+ screens, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε όλες τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες, επιλέγοντας την τεχνολογία που τους είναι πιο οικεία, όπως τα κινητά τους τηλέφωνα και τα tablets.

Η εταιρεία MCOM Media Communications παρουσίασε τη νέα λύση HOTstream 3+ screens, που παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν την οθόνη της προτίμησής τους για να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Είτε μέσω της τηλεόρασης του δωματίου, του κινητού τηλεφώνου ή του tablet είτε μέσω του laptop τους, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τηλεοπτικά κανάλια, ταινίες Video on Demand, να ελέγξουν τον λογαριασμό τους, να παραγγείλουν room service, να κάνουν κράτηση στα εστιατόρια του ξενοδοχείου ή στο spa, να δουν το μενού και να ενημερωθούν για τα αξιοθέατα της περιοχής.

Με τη λύση HOTstream 3+ screens, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε όλες τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες επιλέγοντας την τεχνολογία που τους είναι πιο οικεία, όπως τα κινητά τους τηλέφωνα και τα tablets. Μέσω της λύσης HOTstream 3+ screens μία μεγάλη ποικιλία περιεχομένου, τηλεοπτικών καναλιών, ταξιδιωτικών πληροφοριών και ξενοδοχειακών υπηρεσιών είναι άμεσα στην διάθεση τους.

Η MCOM σχεδιάζει λύσεις, προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη την ταυτότητα κάθε ξενοδοχείου, προωθώντας τις υπηρεσίες και τις παροχές του ξενοδοχείου. Παράλληλα, μέσω της λύσης προσφέρονται πολλές ευκαιρίες για διαφήμιση, ενώ το ξενοδοχείο μπορεί να προωθήσει τα ειδικά πακέτα προσφορών του, τις εκδηλώσεις και τις εγκαταστάσεις του ενθαρρύνοντας τις αγορές και να δημιουργήσει νέα κανάλια επικοινωνίας με τους επισκέπτες, αυξάνοντας την ικανοποίησή τους. Το σύνολο του δικτύου προώθησης και προβολής, συμπεριλαμβανομένων και τον οθονών digital signage ενημερώνεται κεντρικά μέσω της πλατφόρμας HOTstream.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024