Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Κορεατικό ενδιαφέρον για την Αθήνα ως συνεδριακός προορισμός

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Σεπτέμβριος 2012, 12:04

Συνάντηση του Γραφείου Συνεδρίων Αθηνών (ACB) με αντιπροσωπεία απο το Κορεατικό Υπουργείοι Δημόσιας Διοίκησης και Ασφάλειας.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη για την καθιέρωση της Αθήνας ως ιδανικού προορισμού για τη διεξαγωγή συνεδρίων και εκδηλώσεων, το Γραφείο Συνεδρίων Αθηνών (Athens Convention Bureau) πραγματοποίησε συνάντηση την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 με δωδεκαμελή αντιπροσωπεία από το Κορεατικό Υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης και Ασφάλειας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η μεταφορά τεχνογνωσίας των στελεχών του Γραφείου Συνεδρίων Αθηνών πάνω σε ζητήματα συνεδριακού και εκθεσιακού τουρισμού, καθώς και η ανάλυση του ρόλου των θεσμικών οργάνων, με στόχο την ενδυνάμωση της αγοράς συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων και ταξιδιών κινήτρων, ενώ παρουσιάστηκε ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας του Athens Convention Bureau, καθώς και ενδεικτικά, οι δράσεις του στη διεθνή συνεδριακή αγορά.

Παράλληλα, συζητήθηκε η συνεργασία και ανάπτυξη ενιαίων δράσεων σε θέματα που άπτονται της εξέλιξης και προώθησης της μητροπολιτικής Αθήνας προς την κορεάτικη συνεδριακή αγορά και αντίστροφα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, το ACB πραγματοποίησε εμπεριστατωμένη παρουσίαση για τις δυνατότητες της Αθήνας ως συνεδριακού προορισμού. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, προβλήθηκαν οι πτυχές της τουριστικής Αθήνας, καθώς και ποικίλες εναλλακτικές μορφές δραστηριοτήτων που θα μπορούσε να επιλέξει ο επισκέπτης της πόλης, ανεξαρτήτως του αν έχει ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους – συνέδρια, εταιρικές συναντήσεις κ.λπ. - ή αν συμμετέχει σε κάποιο ταξίδι κινήτρων (incentives).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top