Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & Προβολή'Τουριστικοί ρεπόρτερς' εξ Ολλανδίας στη Χερσόνησο Κρήτης
Διαδικτυακή προβολή

'Τουριστικοί ρεπόρτερς' εξ Ολλανδίας στη Χερσόνησο Κρήτης

Επίσκεψη Ολλανδών τουριστών, που κέρδισαν στο διαγωνισμό του Δήμου Χερσονήσου, χρησιμοποιώντας την τουριστική δικτυακή πλατφόρμα Zoover, στον αντιδήμαρχο Χερσονήσου.

Ο Δήμος Χερσονήσου, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ολλανδικές τουριστικές δικτυακές πλατφόρμες Zoover και Griekenland.net δημιούργησε τη δράση i για την προβολή της περιοχής.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής διοργανώθηκε διαδικτυακός διαγωνισμός με τίτλο “Be our Crete Reporter. Discover Hersonissos Municipality!!!”.

Οι πρώτοι τέσσερις από τους συνολικά 8 νικητές βρίσκονται ήδη στη Χερσόνησο και έχουν ξεκινήσει την εξερεύνησή τους. Στα πλαίσια της παραμονής τους επισκέφθηκαν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 το Δήμο Χερσονήσου και συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή δήμαρχο κ. Κωσταντίνο Φιλιππάκη, αντιδήμαρχο.

Κατά την επίσκεψή τους οι “τουριστικοί ρεπόρτερς” μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία που τους επεφύλαξαν οι άνθρωποι στη Χερσόνησο, για τα μέρη που επισκέφτηκαν, για τις εντυπώσεις τους και για τα θετικά σχόλια και τις φωτογραφίες που έχουν ήδη αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην ιστοσελίδα του Zoover. Ήδη η ανταπόκριση είναι πολύ καλή και οι ρεπόρτερς θα συνεχίσουν να αναρτούν και άλλο υλικό μέχρι την αναχώρησή τους. Μετά το πέρας της παραμονής τους θα ετοιμάσουν μια λεπτομερή αναφορά την οποία θα δημοσιεύσει το Zoover στην επίσημη πλατφόρμα του.

Ο αντιδήμαρχος κ. Φιλιππάκης τίμησε τους “ρεπόρτερς” με το “Δίπλωμα Τιμής του Δήμου Χερσονήσου” και εκείνοι υποσχέθηκαν ότι θα επισκεφθούν τη Χερσόνησο και του χρόνου. Το ένα ζευγάρι μάλιστα σχεδιάζει να τελέσει πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Χερσονήσου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024