Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διαδικτυακή προβολή

'Τουριστικοί ρεπόρτερς' εξ Ολλανδίας στη Χερσόνησο Κρήτης

Τατιάνα Ρόκου - 11 Σεπτέμβριος 2012, 14:46

Επίσκεψη Ολλανδών τουριστών, που κέρδισαν στο διαγωνισμό του Δήμου Χερσονήσου, χρησιμοποιώντας την τουριστική δικτυακή πλατφόρμα Zoover, στον αντιδήμαρχο Χερσονήσου.

Ο Δήμος Χερσονήσου, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ολλανδικές τουριστικές δικτυακές πλατφόρμες Zoover και Griekenland.net δημιούργησε τη δράση i για την προβολή της περιοχής.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής διοργανώθηκε διαδικτυακός διαγωνισμός με τίτλο “Be our Crete Reporter. Discover Hersonissos Municipality!!!”.

Οι πρώτοι τέσσερις από τους συνολικά 8 νικητές βρίσκονται ήδη στη Χερσόνησο και έχουν ξεκινήσει την εξερεύνησή τους. Στα πλαίσια της παραμονής τους επισκέφθηκαν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 το Δήμο Χερσονήσου και συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή δήμαρχο κ. Κωσταντίνο Φιλιππάκη, αντιδήμαρχο.

Κατά την επίσκεψή τους οι “τουριστικοί ρεπόρτερς” μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία που τους επεφύλαξαν οι άνθρωποι στη Χερσόνησο, για τα μέρη που επισκέφτηκαν, για τις εντυπώσεις τους και για τα θετικά σχόλια και τις φωτογραφίες που έχουν ήδη αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην ιστοσελίδα του Zoover. Ήδη η ανταπόκριση είναι πολύ καλή και οι ρεπόρτερς θα συνεχίσουν να αναρτούν και άλλο υλικό μέχρι την αναχώρησή τους. Μετά το πέρας της παραμονής τους θα ετοιμάσουν μια λεπτομερή αναφορά την οποία θα δημοσιεύσει το Zoover στην επίσημη πλατφόρμα του.

Ο αντιδήμαρχος κ. Φιλιππάκης τίμησε τους “ρεπόρτερς” με το “Δίπλωμα Τιμής του Δήμου Χερσονήσου” και εκείνοι υποσχέθηκαν ότι θα επισκεφθούν τη Χερσόνησο και του χρόνου. Το ένα ζευγάρι μάλιστα σχεδιάζει να τελέσει πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Χερσονήσου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top