Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας

Αντίθετοι στην κατάργηση του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων οι Κερκυραίοι ξενοδόχοι

Τατιάνα Ρόκου - 13 Σεπτέμβριος 2012, 10:44

Τυχόν κατάργηση του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις ξενοδοχειακές μονάδες και ανυπολόγιστο κόστος στον τουρισμό, δηλώνει η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας πληροφορήθηκε ότι η κυβέρνηση, μέσα στα πλαίσια της εξοικονόμησης του ποσού των 11,6 δισ. ευρώ, σχεδιάζει εκτός των άλλων την κατάργηση του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Άμεσα το Δ.Σ. συνεκάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

“H Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ξενοδοχείων της Κέρκυρας, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012, ομόφωνα αποφάσισε να εκφράσει την αντίθεση της σ’αυτό και αυτό διότι ο τουριστικός κλάδος της Ελλάδος (ξενοδοχεία - ξενοδοχοϋπάλληλοι και λοιποί τουριστικοί φορείς) δεν πρέπει να υποστεί άλλο οικονομικό πλήγμα πλέον αυτού που έχει υποστεί, λόγω της οικονομικής κρίσης. Ας ληφθεί υπόψη ότι ο τουριστικός κλάδος είναι από τους λίγους στη χώρα, ο οποίος συνεχίζει ακόμη να συνεισφέρει, με άμεση εισροή κεφαλαίων στην ελληνική οικονομία.

Τυχόν κατάργηση του επιδόματος θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις ξενοδοχειακές μονάδες και ανυπολόγιστο κόστος στον τουρισμό”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top