Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς8ο Συνέδριο του οργανισμού The Most Beautiful Bays in the World στην Πάτμο
Συνέδρια

8ο Συνέδριο του οργανισμού The Most Beautiful Bays in the World στην Πάτμο

Το 8ο Συνέδριο του Οργανισμού για τους Ομορφότερους Κόλπους του Κόσμου (The Most Beautiful Bays in the World) έγινε, για πρώτη, φορά σε δυο διαφορετικές χώρες (Τουρκία και Ελλάδα). Στην Ελλάδα το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Πάτμο και στο μοναδικό ελληνικο κόλπο που συμμετέχει στον οργανισμό, αυτόν του Γροίκου.

Από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Πάτμο και στο ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa το 8ο Συνέδριο του Οργανισμού για τους Ομορφότερους Κόλπους του Κόσμου, “The Most Beautiful Bays in the World”. Το συνέδριο για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε σε δυο διαφορετικές χώρες (Τουρκία και Ελλάδα). Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στο Bobrum της Τουρκίας και μετά από ένα τριήμερο εποικοδομητικών παρουσιάσεων, ανταλλαγής απόψεων και βραβεύσεων το συνέδριο μεταφέρθηκε στην Πάτμο και στο μοναδικό κόλπο από την Ελλάδα που συμμετέχει στον οργανισμό, αυτόν του Γροίκου.

Την τελευταία ημέρα των εργασιών έγινε η απονομή των διπλωμάτων στους 4 νέους κόλπους που εντάχθηκαν στον οργανισμό, καθώς επίσης και η απονομή τιμητικών διακρίσεων σε Πάτμιους που συμβάλουν στην προστασία του Κόλπου του Γροίκου.
Στην αποστολή στο Bodrum συμμετείχε ο δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου κ. Γιάννης Σκεμπές, ο γενικός διευθυντής των Divine Hotels κ. Αλέξανδρος Χριστοδούλου και η διευθύντρια του Patmos Aktis κα Σμαράγδα Μπονιάτη.

Το Πνευματικό Κέντρο και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Πάτμου θα ήθελε ιδιαίτερα να ευχαριστήσει τους διοργανωτές της εκδήλωσης στο Bodrum για τη φιλοξενία, αλλά και για την άρτια διοργάνωση, τον κ. Νίκο Πουλιού και την ομάδα marketing των Divine Hotels (Kos Aktis, Kos Hotel, Patmos Aktis) για την επίτευξη ένταξης του Κόλπου του Γροίκου στον οργανισμό πριν από δύο χρόνια. Επίσης, τους χορηγούς των εκδηλώσεων στην Πάτμο, το ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa για την φιλοξενία των συνέδρων, την Dodekanesos Seaways για τη μεταφορά των συνέδρων, το πρακτορείο Astoria Travel για τις μετακινήσεις εντός Πάτμου, καθώς και το εστιατόριο Ταρσανάς Marine Club για την παράθεση γεύματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024