Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Athens Flying Week, με πλήθος εκδηλώσεων στην πρωτεύουσα

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Σεπτέμβριος 2012, 10:31

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Athens Flying Week, την Αεροπορική Εβδομάδα της Αθήνας που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Το Athens Flying Week είναι μια εκδήλωση που συνδιοργανώνεται με το Δήμο Αχαρνών, με την αρωγή της Πολεμικής Αεροπορίας και υπό την αιγίδα διαφόρων φορέων, όπως του ΕΟΤ, του Δήμου Αθηνών, της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, του ΣΕΤΕ και του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και για μια εβδομάδα, το Σύνταγμα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και μια έκπληξη αεροπορικού χαρακτήρα.

Στα πλαίσια της Αεροπορικής Εβδομάδας, τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 έως και τις 20:00 στο ξενοδοχείο Caravel θα διεξαχθεί αεροπορικό συνέδριο με θέματα που αφορούν και τους απλούς πολίτες, αλλά και σεμινάριο για την αεροφοβία, το οποίο απευθύνεται στους ανθρώπους που αποφεύγουν τα αεροπορικά ταξίδια. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου καλύπτει πολλές πρακτικές πτυχές που αφορούν το φαινόμενο της αεροφοβίας, με στόχο να εξοικειωθούν οι συμμετέχοντες με τις διαδικασίες μιας πτήσης, καθώς και με το ίδιο το αεροπλάνο, το οποίο παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς. Πέραν από εξειδικευμένο με το όλο θέμα ιπτάμενο προσωπικό, στο σεμινάριο θα κάνει ειδική παρουσίαση ο νευρολόγος - ιατρός Αεροπορικής Ιατρικής δρ. Ιωάννης Μάρκου.

Η κορύφωση έρχεται το Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου όπου στο Τατόι ο ουρανός θα γεμίσει από παγκοσμίου φήμης πιλότους να μαγεύουν το κοινό που θα βρεθεί κοντά. Μερικά από τα ονόματα που θα “παρελάσουν” στον αέρα είναι: Francesco Fornabaio, Luca Bertossio, WeFly! Team, Francesco Martone, Ελληνικά Πτητικά Μέσα Ενόπλων Δυνάμεων, Aircraft Models, Elias Sofianos, Romanian Aero Club Parachuting Display Team, ενώ το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου θα γίνει ζωντανή σύνδεση με το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, που θα περιπολεί την ώρα του event.

Παράλληλα, στο στρατιωτικό στρατόπεδο θα υπάρχει η δυνατότητα το κοινό να απολαύσει εμπορική έκθεση με εκθέτες αεροπορικού και μη χαρακτήρα, παιδικό πάρκο για τους μικρούς φίλους, εξομοιωτές πτήσεων (flight simulators), επιδείξεις αερομοντελιστών, Fly in που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα της ΑΟΡΑ Hellas, κληρώσεις πτήσεων εθισμού, καθώς φυσικά θα υπάρχει και χώρος υποδοχής, dj line ups και happenings.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top