Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Η MidEast 'Δημοφιλέστερο Ταξιδιωτικό Γραφείο στην Ελλάδα'

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Σεπτέμβριος 2012, 13:20

Το κοινό του περιοδικού Condé Nast Traveller ανέδειξε και πάλι τη MidEast ως το Δημοφιλέστερο Ταξιδιωτικό Γραφείο στην Ελλάδα.

Η MidEast αναδείχθηκε ως το Δημοφιλέστερο Ταξιδιωτικό Γραφείο στην Ελλάδα, βάσει του επίσημου διαγωνισμού που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά το περιοδικό “Condé Nast Traveller” στη χώρα μας.

Η ανάδειξη των επικρατέστερων στο χώρο του τουρισμού πραγματοποιήθηκε μέσω ειδικών ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων τα οποία συμπλήρωσαν οι αναγνώστες του περιοδικού, που θεωρούνται από τους πιο πολυταξιδεμένους, επιλέγοντας και βαθμολογώντας βάσει της δικής τους εμπειρίας.

Η MidEast διακρίθηκε ως προς την εξυπηρέτηση του προσωπικού της, τη σχέση ποιότητας-τιμής, τη γνώση κι εμπειρία της σχετικά με τους προορισμούς, τις επιλογές καταλυμάτων, την αξιοπιστία, την ευελιξία διοργάνωσης, την ποικιλία προορισμών αλλά και ως ταξιδιωτικό γραφείο συνολικά.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της MidEast, δήλωσε σχετικά: “Μέσα από την καρδιά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους της MidEast, που μας χάρισαν για 2η συνεχή χρονιά αυτήν την ξεχωριστή διάκριση. Η εμπιστοσύνη τους είναι για εμάς η μεγαλύτερη αναγνώριση! Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους ανθρώπους της MidEast που εργάζονται εδώ και 29 χρόνια πιστά υπέρ του πελάτη, συμβάλλοντας έτσι καθημερινά στην επίτευξη τόσο θετικών αποτελεσμάτων που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και δύναμη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!”.

Τα βραβεία Condé Nast Traveller είναι ένας διεθνώς καταξιωμένος θεσμός που έχει καθιερώσει το ομώνυμο αμερικανικό περιοδικό εδώ και 23 χρόνια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top