Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ MidEast ‘Δημοφιλέστερο Ταξιδιωτικό Γραφείο στην Ελλάδα’
Τουριστικά γραφεία

Η MidEast ‘Δημοφιλέστερο Ταξιδιωτικό Γραφείο στην Ελλάδα’

Το κοινό του περιοδικού Condé Nast Traveller ανέδειξε και πάλι τη MidEast ως το Δημοφιλέστερο Ταξιδιωτικό Γραφείο στην Ελλάδα.

Η MidEast αναδείχθηκε ως το Δημοφιλέστερο Ταξιδιωτικό Γραφείο στην Ελλάδα, βάσει του επίσημου διαγωνισμού που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά το περιοδικό “Condé Nast Traveller” στη χώρα μας.

Η ανάδειξη των επικρατέστερων στο χώρο του τουρισμού πραγματοποιήθηκε μέσω ειδικών ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων τα οποία συμπλήρωσαν οι αναγνώστες του περιοδικού, που θεωρούνται από τους πιο πολυταξιδεμένους, επιλέγοντας και βαθμολογώντας βάσει της δικής τους εμπειρίας.

Η MidEast διακρίθηκε ως προς την εξυπηρέτηση του προσωπικού της, τη σχέση ποιότητας-τιμής, τη γνώση κι εμπειρία της σχετικά με τους προορισμούς, τις επιλογές καταλυμάτων, την αξιοπιστία, την ευελιξία διοργάνωσης, την ποικιλία προορισμών αλλά και ως ταξιδιωτικό γραφείο συνολικά.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της MidEast, δήλωσε σχετικά: “Μέσα από την καρδιά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους της MidEast, που μας χάρισαν για 2η συνεχή χρονιά αυτήν την ξεχωριστή διάκριση. Η εμπιστοσύνη τους είναι για εμάς η μεγαλύτερη αναγνώριση! Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους ανθρώπους της MidEast που εργάζονται εδώ και 29 χρόνια πιστά υπέρ του πελάτη, συμβάλλοντας έτσι καθημερινά στην επίτευξη τόσο θετικών αποτελεσμάτων που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και δύναμη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!”.

Τα βραβεία Condé Nast Traveller είναι ένας διεθνώς καταξιωμένος θεσμός που έχει καθιερώσει το ομώνυμο αμερικανικό περιοδικό εδώ και 23 χρόνια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024