Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. με τον υπουργό Εργασίας
Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος

Συνάντηση της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. με τον υπουργό Εργασίας

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση μεταξύ του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ιωάννη Βρούτση με τον πρόεδρο της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., κ. Κώστα Μπρεντάνο και τον γενικό γραμματέα κ. Στέργιο Ψαρογιάννη.

Η διοίκηση της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.) έθεσε χθες στον υπουργό Εργασίας, κ. Ιωάννη Βρούτση, τα ασφαλιστικά αιτήματα του κλάδου και, κυρίως, τα θέματα της υπαγωγής των επιχειρηματιών ενοικιαζομένων δωματίων / διαμερισμάτων  στην ασφάλιση του Ο.Α.Ε.Ε., καθώς και την διάταξη περί αναστολής ή περικοπής των συντάξεων των ενεργών συνταξιούχων.

Με αφορμή τη συνάντηση αυτή, η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. κατέθεσε σχετικό υπόμνημα ρεαλιστικών προτάσεων για την επίλυση και των δύο κυρίων ζητημάτων.

“Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο υπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις του κλάδου και δεσμεύθηκε ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα εξετάσει εξειδικευμένα τα αιτήματα της Συνομοσπονδίας, με τη σύσταση ειδικής επιτροπής, η οποία σε δύο μόνο συνεδριάσεις θα καταλήξει στις ενδεδειγμένες λύσεις. Γενικώς, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αντιμετώπισε με κατανόηση τα ζητήματά μας και έδειξε ότι ενδιαφέρεται για την άμεση επίλυσή τους”, αναφέρει η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. “Αισιοδοξούμε ότι με τη σύσταση της Επιτροπής θα δρομολογηθεί η οριστική  επίλυσή τους και η άρση του αδιεξόδου που βρίσκονται σήμερα οι επιχειρηματίες του κλάδου, οι οποίοι, εκτός από τους δραματικά μειωμένους τζίρους, έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν και τις υπέρμετρες ασφαλιστικές εισφορές του Ο.Α.Ε.Ε.”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024