Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Avis Flex: Ευέλικτη λύση ενοικίασης αυτοκινήτου για εταιρείες και ιδιώτες

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Σεπτέμβριος 2012, 09:29

Η Avis, μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα Avis Flex, προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, χωρίς μακροχρόνια δέσμευση.

Η Avis πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και προσφέρει ποιοτικές λύσεις για ευέλικτη και οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου σε εταιρείες και ιδιώτες, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Αξιοποιώντας τις καλύτερες επιλογές από τον στόλο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που διαθέτει, η Avis, μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα Avis Flex, προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων χωρίς μακροχρόνια δέσμευση.

Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων που εντάσσονται στο πρόγραμμα Avis Flex, μπορεί κανείς να επιλέξει ευέλικτα το όχημα που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες του για διάστημα περισσότερο από ένα μήνα, με την προοπτική παράτασης της μίσθωσης για ένα χρόνο.
 
Οι ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές του προγράμματος Avis Flex σας δίνουν τη δυνατότητα να φέρετε την ενοικίαση αυτοκινήτου στα μέτρα σας χωρίς πολύπλοκα συμβόλαια και κρυφά κόστη, ενώ συγχρόνως απολαμβάνετε σημαντικά προνόμια, όπως μεταξύ άλλων:
- Μικτή ασφάλεια
- Τέλη κυκλοφορίας
- 24ωρη οδική βοήθεια
- Συντήρηση αυτοκινήτου
- Αντικατάσταση αυτοκινήτου σε 48 ώρες
- 1.600 χλμ. το μήνα

Το πρόγραμμα Avis Flex αποτελεί τη χρυσή τομή για όσες εταιρείες αναζητούν λύσεις ορισμένου χρόνου για τις επαγγελματικές μετακινήσεις των στελεχών τους για έκτακτες ανάγκες ή για να υποστηρίξουν ανάπτυξη συγκεκριμένων δραστηριοτήτων.

Παράλληλα, με το Avis Flex όσοι ιδιώτες επιθυμούν να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες μετακίνησης μέσα στην οικογένεια ή να ανταποκριθούν σε προσωρινές υποχρεώσεις έχουν τη δυνατότητα να βρουν μια λύση χωρίς μακροπρόθεσμες οικονομικές επιβαρύνσεις.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top