Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

Πλήθος κρουαζιερόπλοιων τον Οκτώβριο στην Κέρκυρα

Τατιάνα Ρόκου - 01 Οκτώβριος 2012, 10:06

Αρκετά πλούσιος θα είναι ο Οκτώβριος όσον αφορά τις προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων στο λιμάνι της Κέρκυρας, αφού καταπλέουν, σύμφωνα με τις έως τώρα αναγγελίες, 78 πλοία.

Ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας (ΟΛΚΕ) προειδοποιεί ότι, αν και σύμφωνα με τις έως τώρα αναγγελίες, 78 κρουζιερόπλοία θα καταπλεύσουν τον Οκτώβριο στην Κέρκυρα, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές, λόγω του “κλεισίματος” της σεζόν, καθώς οι εταιρείες “μεταφέρουν” τα πλοία τους σε άλλες περιοχές, όπως για παράδειγμα η εταιρεία Ibero Cruceros με το κρουζαερόπλοιο “Grand Celebration”, η οποία ήδη ανακοίνωσε, μέσω του πράκτορά της στην Κέρκυρα, τον τερματισμό γι’αυτή την χρονιά των επισκέψεων της. Το ίδιο και η εταιρεία P&O Cruises, η οποία ανακοίνωσε την ακύρωση του κρουζιερόπλοιου “Queen Victoria”, της 10ης Οκτωβρίου 2012.

Σύμφωνα με την ΕΡΑ, στις 30 Οκτωβρίου θα καταπλεύσει στο νησί του Ιονίου το  κρουαζιερόπλοιο “Fantasia”, το νεότερο πλοίο της εταιρείας MSC Cruises, κατασκευασμένο με ένα σύγχρονο πνεύμα, με γνώμονα το περιβάλλον χωρίς να θυσιάζεται η άνεση των επισκεπτών. Το πλοίο έχει μήκος 333,30 μέτρα και χωρητικότητα περίπου 4.500 επιβάτες και 1.500 άτομα πλήρωμα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top