Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Ξεκινά αύριο η διεθνής συνεδριακή έκθεση IT&CMA Asia στην Μπαγκόκ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Οκτώβριος 2012, 12:38

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - IT&CMA 2012 - ΜΠΑΓΚΟΓΚ: Από σήμερα μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου, το γραφείο εγγραφής στο Bangkok Convention Centre θα δεχθεί για την IT&CMA Asia στην Μπαγκόκ τις διαπιστεύσεις περίπου 2.579 συνέδρων (εκθετών, αγοραστών, μάνατζερ επιχειρηματικων ταξιδιών και εμπορικών επισκεπτών) από 57 χώρες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - IT&CMA 2012 - ΜΠΑΓΚΟΓΚ: Ξεκινά αύριο στην Μπαγκόκ η διεθνής έκθεση IT&CMA Asia 2012, η οποία συνδυάζει τη συνεδριακή αγορά (MICE) με το Corporate Travel, με 2.600 συμμετέχοντες από 57 χώρες και παρουσιάζοντας για πρώτη φορά και εκθέτες από το χώρο των Πολυτελών Ταξιδίων (Luxury Travel). Η έκθεση αποτελεί σημείο αναφοράς για τον τουρισμό της Νοτιοανατολικής Ασίας, δίνοντας μεγάλες ευκαιρίες για διεθνείς συναντήσεις μεταξύ των προμηθευτών - εκθετών και των πολλών αγοραστών τουριστικών υπηρεσιών από όλο τον κόσμο, που βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Μπαγκόκ.
 
Η IT&CMA καινοτομεί και φέτος και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα ραντεβού τους στα κινητά τους δίνοντας έτσι έμφαση στις νέες τεχνολογίες και στο m-tourism.
 
Κατά τη διάρκεια της IT&CMA Asia οι σύνεδροι θα έχουν πολλές ευκαιρίες για εκπαίδευση, ξεκινώντας με το σεμινάριο Fundamentals of Business Travel Management του Διεθνούς Συνδέσμου Εταιρικών Ταξιδιών (Global Business Travel Association - GBTA). Το περιεχόμενο του σεμιναρίου, ειδικά προσαρμοσμένο για τους επαγγελματίες του business travel στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, έχει προσελκύσει τη συμμετοχή 14 στελεχών του χώρου από εταιρείες όπως οι AAPC Thailand, Amadeus, American Express, BCD Travel APAC, Caterpillar Thailand, Escapades, HPN Global, Huawei Technologies India, Merck, Michelin Siam, MINDEF, Υπουργείο Άμυνας της Σιγκαπούρης, Mplus Consults, Sanofi-Aventis και ST Electronics.

Ο χώρος επίσης θα φιλοξενήσει το σεμινάριο Association Competency Course For Professional Association Executives, υπό τη διοργάνωση της Australasian Society of Association Executives (AuSAE) και την καναδική CSAE, το οποίο γίνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top