Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πολιτική και τουρισμός

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Αντιφατικές οι εικόνες της Αθήνας που προβάλλει η κυβέρνηση στο εξωτερικό

Θοδωρής Κουμέλης - 01 October 2012, 14:22

'Είναι ανεπίτρεπτο, αν όχι εγκληματικό, να διαδίδονται άσχημα μηνύματα και εικόνες στην πιο κρίσιμη καμπή για τον ελληνικό τουρισμό και μάλιστα μέσα από τους New York Times', δήλωσε η υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Τουρισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχετικά με δήλωση του πρωθυπουργού για τους παράνομους μετανάστες στην Αθήνα.

”Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς μιλώντας στους New York Times, ένα πανίσχυρο δημοσιογραφικό μέσο επηρεασμού της αμερικανικής και διεθνούς κοινής γνώμης, αναφέρει ότι ‘παράνομοι μετανάστες έχουν καταλάβει την Αθήνα, προκαλώντας πρόβλημα στη δημόσια υγεία και αύξηση της εγκληματικότητας’, ενώ ολόκληρο το καλοκαίρι η υπουργός Τουρισμού έκανε σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα καμπάνια διαφήμισης μίας ασφαλούς Αθήνας”, αναφέρει σε δήλωσή της η υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Τουρισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτής Α’ Αθηνών κα Έλενα Κουντουρά.

”Δε γνωρίζουμε τι κάνει τον κ. Σαμαρά να προβάλλει παγκοσμίως την Αθήνα περίπου σαν το Χάρλεμ και το Μπρονξ στις χειρότερές τους φάσεις και περιόδους και πως αισθάνεται η κ. Κεφαλογιάννη γι’αυτό, αλλά του επισημαίνουμε ότι είναι ανεπίτρεπτο, αν όχι εγκληματικό, να διαδίδει τέτοια μηνύματα και εικόνες στην πιο κρίσιμη καμπή για τον ελληνικό τουρισμό και την εθνική οικονομία και μάλιστα μέσα από τους New York Times”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top