Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ MidEast ανέλαβε τη συνδιοργάνωση fam trip Τούρκων ταξιδιωτικών πρακτόρων
Ταξιδιωτικά γραφεία

Η MidEast ανέλαβε τη συνδιοργάνωση fam trip Τούρκων ταξιδιωτικών πρακτόρων

Fam trip Τούρκων ταξιδιωτικών πρακτόρων πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 21-24 Σεπτεμβρίου 2012, με στόχο την περαιτέρω αύξηση αφίξεων από τη γείτονα χώρα προς την Ελλάδα.

Με επιτυχία στέφθηκε η φιλοξενία ταξιδιωτικών πρακτόρων από την Τουρκία στην Ελλάδα με τη συνδιοργάνωση της Starwood Ελλάδος και της MidEast Travel. Στόχος του fam trip ήταν να παρουσιαστεί η χώρα μας ως ένας τουριστικός προορισμός που αξίζει να ανέρχεται στις πρώτες προτιμήσεις των ταξιδιωτών από την Τουρκία.

Στη διάρκεια του ταξιδιού τους, οι πράκτορες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ελληνικές ομορφιές τόσο στην Αθήνα όσο και στην Πύλο της Μεσσηνίας.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, διευθύντρια της MidEast, δήλωσε: “Στη MidEast προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να προωθήσουμε προς τα έξω την καλύτερη εικόνα της Ελλάδας, και γι’αυτό νιώθουμε εξαιρετικά υπερήφανοι όταν εισπράττουμε τα θετικά σχόλια ανθρώπων που έχουν μάλιστα ταξιδέψει σε πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου. Ελπίζουμε ότι, πάντα μέσα από σκληρή δουλειά, θα καταφέρουμε να προσελκύσουμε ένα μερίδιο αγοράς τουριστών από τη γειτονική χώρα της Τουρκίας. Είναι απαραίτητο να ευχαριστήσουμε, τέλος, τη Starwood Ελλάδος, για την πρωτοβουλία διοργάνωσης του συγκεκριμένου fam trip”.

Έπειτα από την επιτυχία και του τελευταίου αυτού fam trip, η MidEast συνεχίζει την προσπάθεια προώθησης και προβολής της Ελλάδας και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024