Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ταξιδιωτικά γραφεία

Η MidEast ανέλαβε τη συνδιοργάνωση fam trip Τούρκων ταξιδιωτικών πρακτόρων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Οκτώβριος 2012, 13:28

Fam trip Τούρκων ταξιδιωτικών πρακτόρων πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 21-24 Σεπτεμβρίου 2012, με στόχο την περαιτέρω αύξηση αφίξεων από τη γείτονα χώρα προς την Ελλάδα.

Με επιτυχία στέφθηκε η φιλοξενία ταξιδιωτικών πρακτόρων από την Τουρκία στην Ελλάδα με τη συνδιοργάνωση της Starwood Ελλάδος και της MidEast Travel. Στόχος του fam trip ήταν να παρουσιαστεί η χώρα μας ως ένας τουριστικός προορισμός που αξίζει να ανέρχεται στις πρώτες προτιμήσεις των ταξιδιωτών από την Τουρκία.

Στη διάρκεια του ταξιδιού τους, οι πράκτορες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ελληνικές ομορφιές τόσο στην Αθήνα όσο και στην Πύλο της Μεσσηνίας.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, διευθύντρια της MidEast, δήλωσε: “Στη MidEast προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να προωθήσουμε προς τα έξω την καλύτερη εικόνα της Ελλάδας, και γι’αυτό νιώθουμε εξαιρετικά υπερήφανοι όταν εισπράττουμε τα θετικά σχόλια ανθρώπων που έχουν μάλιστα ταξιδέψει σε πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου. Ελπίζουμε ότι, πάντα μέσα από σκληρή δουλειά, θα καταφέρουμε να προσελκύσουμε ένα μερίδιο αγοράς τουριστών από τη γειτονική χώρα της Τουρκίας. Είναι απαραίτητο να ευχαριστήσουμε, τέλος, τη Starwood Ελλάδος, για την πρωτοβουλία διοργάνωσης του συγκεκριμένου fam trip”.

Έπειτα από την επιτυχία και του τελευταίου αυτού fam trip, η MidEast συνεχίζει την προσπάθεια προώθησης και προβολής της Ελλάδας και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top