Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διάκριση ξενοδοχείου

Η TUI βραβεύει το Apollonia Beach Resort & Spa

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 October 2012, 11:28

Ο τουριστικός οργανισμός TUI βράβευσε το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, για τη φιλική συμπεριφορά του προς το περιβάλλον.

Κάθε χρόνο η TUI, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός της Ευρώπης, βραβεύει 100 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο για την οικολογική συνείδηση και τη φιλική συμπεριφορά τους προς το περιβάλλον. Η βράβευση αυτή γίνεται μετά από ελέγχους που γίνονται από την TUI αλλά και από διεθνείς οίκους όπως τον “Travelife”, παράλληλα με τις εισηγήσεις των επισκεπτών - τουριστών. Ο τουριστικός οργανισμός βράβευσε το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, για τη φιλική συμπεριφορά του προς το περιβάλλον.

Το Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, ευαισθητοποιημένο σε θέματα περιβάλλοντος εδώ και πολλά χρόνια, βραβεύεται επί σειρά ετών με την Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης, τo Green Key και το TUI Umwelt Champion. Επίσης, κατέχει τη διάκριση Ecolabel από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι πιστοποιημένο με ISO 14001-2005, που αφόρα στην περιβαλλοντική πολιτική του ξενοδοχείου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top