Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Οι low-cost αεροπορικές εταιρείες ενισχύουν τα συνέδρια στην Ασία

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Οκτώβριος 2012, 13:22

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - IT&CMA Asia - ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Σημαντικός χαρακτηρίζεται ο ρόλος των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στη συνεδριακή αγορά δήλωσαν βασικά στελέχη του τουρισμού στη διεθνή έκθεση IT&CMA Asia, που γίνεται στην Μπανγκόκ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - IT&CMA Asia - ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Η βελίωση της διασύνδεσης μεταξύ των διαφορετικών περιοχών της Ασίας, λόγω των νέων πτήσεων που ανακοινώνουν συνεχώς οι ασιατικές αεροπορικές εταιρείες, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αύξηση των συνεδρίων σε όλη την Ασία. Επίσης, στις μέρες μας, που οι προϋπολογισμοί των συνεδρίων όλο και παραμένουν στα ίδια επίπεδα χρονιά με χρονιά -ή και καμία φορά μειώνονται, οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους (low cost) βοηθούν τους travel managers να επιτύχουν τους στόχους τους.
 
Τα συμπεράσματα αυτά προέρχονται από συζητήσεις στελεχών κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης για την αγορά MICE, IT&CMA Asia 2012, που γίνεται αυτές τις μέρες στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Πόλεις, όπως η Κουάλα Λουμπούρ, η Μπανγκόκ και η Σιγκαπούρη έχουν καθημερινές αεροπορικές συνδέσεις με πολλούς συνεδριακούς προορισμούς σε όλη την Ασία, βοηθώντας έτσι ακόμα και σύνεδρους από μακρυνούς προορισμούς, όπως είναι η Ευρώπη, να φτάσουν γρήγορα και φθηνά στα θέρετρα της Ασίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top