Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Η MidEast 'Δημοφιλέστερο Ταξιδιωτικό Γραφείο' στην Ελλάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Οκτώβριος 2012, 15:08

Ως το 'Δημοφιλέστερο Ταξιδιωτικό Γραφείο' στην Ελλάδα, ψηφίστηκε η MidEast, βάσει ελεύθερης ψηφοφορίας των αναγνωστών του περιοδικού Condé Nast Traveller.

Η MidEast ψηφίστηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως το “Δημοφιλέστερο Ταξιδιωτικό Γραφείο” στην Ελλάδα, βάσει ελεύθερης ψηφοφορίας των αναγνωστών του περιοδικού Condé Nast Traveller.

Η MidEast εξετάστηκε και διακρίθηκε ως προς την εξυπηρέτηση του προσωπικού της, τη σχέση ποιότητας - τιμής, τη γνώση κι εμπειρία της σχετικά με τους προορισμούς, την αξιοπιστία, τις επιλογές καταλυμάτων, την ευελιξία διοργάνωσης, την ποικιλία προορισμών αλλά και ως ταξιδιωτικό γραφείο συνολικά.

“Όλα μέτρησαν: η προτίμηση και η εμπιστοσύνη των πελατών στις υπηρεσίες μας, τα χρόνια που έχουμε περάσει μαζί ταξιδεύοντας στα πιο ονειρεμένα μέρη, οι άνθρωποί μας που δίνουν καθημερινά τον εαυτό τους για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μα πάνω από όλα η αγάπη σας, χωρίς την οποία δε θα είχαμε καταφέρει τόσα... Αυτό δεν εξαργυρώνεται ούτε με όλες τις διακρίσεις του κόσμου... Η ευθύνη που νιώθουμε είναι τεράστια και μοναδικός μας στόχος να πραγματοποιούμε τα όνειρά σας όπως ακριβώς τα έχετε ονειρευτεί... Σας ευχαριστούμε!”, αναφέρει η διοίκηση της MidEast.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top