Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΔυναμικό, ανθεκτικό και παραγωγικό το Ditomix5 της Electrolux Professional
Εξοπλισμός

Δυναμικό, ανθεκτικό και παραγωγικό το Ditomix5 της Electrolux Professional

Το επαγγελματικής χρήσης μίξερ Ditomix5, με ηλεκτρονική ρύθμιση ταχύτητας, εκτελεί γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις χρονοβόρες εργασίες μίξης και ανάδευσης της τροφής.

Η Electrolux Professional διαθέτει το ιστορικό επαγγελματικό μίξερ 5 λίτρων Ditomix5, σε 7 χρώματα. Με πραγματικά 500W απόδοση και ελεύθερη επιλογή ταχυτήτων, είναι ιδανικός συνεργάτης για κάθε εργασία, σε κάθε επιχείρηση, για πολλά χρόνια.

Το επαγγελματικής χρήσης μίξερ Ditomix5, με ηλεκτρονική ρύθμιση ταχύτητας, εκτελεί γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις χρονοβόρες εργασίες μίξης και ανάδευσης της τροφής. Το Ditomix5 λειτουργεί με πλανητική κίνηση, όπως τα μεγάλα μίξερ, για το χτύπημα αυγών, κρεμών,σκληρής ή μαλακής ζύμης, ή ακόμα και μίξη μπισκότων. Μπορεί επίσης να παρασκευάσει ζύμη για πίτες και κέικ. Στην αναμονή περιστροφικής κίνησης συνδέονται πληθώρα βοηθητικών εξαρτημάτων π.χ. μηχάνημα κοπής κιμά, ώστε να έχετε ένα πολυμηχάνημα.

Το Ditomix5 πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας και δεν επηρεάζεται η λειτουργία του από τις διακυμάνσεις του ρεύματος. Συνοδεύεται από 4 βοηθητικά εξαρτήματα για κάθε είδους εργασία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024