Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Windstar Cruises ανακοινώνει συνεργασία με την Discover the World Ελλάδος
Κρουαζιέρα

Η Windstar Cruises ανακοινώνει συνεργασία με την Discover the World Ελλάδος

Η Windstar Cruises ανέθεσε την εκπροσώπησή της (πωλήσεις και μάρκετινγκ) στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες στην Discover the World Ελλάδας.

Η βραβευμένη εταιρεία κρουαζιερών Windstar αναθέτει για πρώτη φορά τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ των πρόσφατα ανακαινισμένων κρουαζιερόπλοιων της στην Discover the World Ελλάδας.

Ο αντιπρόεδρος πωλήσεων της Windstar Daniel Chappelle δήλωσε σχετικά με την εκπροσώπηση της εταιρείας από την Discover: “Επιλέξαμε την Discover the World να μας εκπροσωπήσει στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, λόγω της καλής φήμης, αποτελεσματικότητας, αλλά και του παγκόσμιου δικτύου που διαθέτει. Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να ενδυναμώσουμε τις πωλήσεις μας σε αυτές τις αγορές και να προωθήσουμε τις μοναδικές μας υπηρεσίες και δρομολόγια”.

“Τα γνώριμα στους Έλληνες πολυτελή mega-yachts με παρουσία στα ελληνικά νησιά, θα είναι τώρα πιο προσιτά σε όσους επιβάτες επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Μεσόγειο -ελληνικά νησιά, Τουρκία, Ιταλία- Β. Ευρώπη, Καραϊβική, Παναμά και Υπερατλαντικά”, δήλωσε ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, διευθύνων σύμβουλος της Discover the World στην Ελλάδα.

Σημειωνεται ότι η Windstar βραβεύθηκε το 2011 ως η Καλύτερη Εταιρεία Κρουαζιέρας Μικρών Πλοίων στον κόσμο από το “Travel & Leisure Magazine” και το “Conde Nast Traveler”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024