Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟ Κ. Κουκουμτζής νέος Product Manager για το προϊόν των Flights στην Travelplanet24
Στελέχη

Ο Κ. Κουκουμτζής νέος Product Manager για το προϊόν των Flights στην Travelplanet24

Ένα νέο μέλος με σημαντική εμπειρία στην τουριστική τεχνολογία καλωσορίζει στην ομάδα της η Travelplanet24, τον κ. Κωνσταντίνο Κουκουμτζή.

Τον κ. Κωνσταντίνο Κουκουμτζή, ένα στέλεχος από τον τομέα του travel technology στο κομμάτι των Flights, καλωσόρισε στην ομάδα της η Travelplanet24 στις αρχές Οκτωβρίου, ενισχύοντας έτσι το know-how της εταιρείας. Ο κ. Κουκουμτζής θα αναλάβει καθήκοντα Product Manager για το προϊόν των Flights, με στόχο η εταιρεία να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία του βέλτιστου συστήματος αεροπορικών κρατήσεων μέσα από τις επιμέρους ιστοσελίδες της. Με πτυχίο στο Business Administration και προερχόμενος από την Amadeus Hellas, όπου διατελούσε καθήκοντα Business Solution Specialist τα τελευταία 3,5 χρόνια, διαχειριζόταν τα accounts των μεγαλύτερων ελληνικών OTAs (Online Travel Agencies), ενώ παρείχε συμβουλευτική σχετικά με την επέκτασή τους στην Κεντρική Ανατολική και Νότια Ευρώπη.

Στη νέα του θέση, ο κ. Κουκουμτζής θα ασχοληθεί με τη βέλτιστη ενσωμάτωση των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Κρατήσεων (GDS) στη Μηχανή Αναζήτησης της Travelplanet24 για αεροπορικές κρατήσεις, καθώς και στη συνεργασία του προϊόντος των Flights με τα υπόλοιπα προϊόντα που παρέχονται από την εταιρεία.

Ο Philipp Brinkmann, CEO & co-owner της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: “Η εμπειρία του Κωνσταντίνου σε θέματα που αφορούν το κύριο προϊόν μας – τα Flights, θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας”, ενώ συνεχίζει “η τεχνογνωσία του σε θέματα συνεργασίας του αεροπορικού προϊόντος με τις υπόλοιπες οντότητες, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των προϊόντων μας στο σύνολό τους και θα προσθέσει νέες δυνατότητες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη”.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Travelplanet24 έχει τριπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της, με στόχο τη δημιουργία μιας δυναμικά εξελισσόμενης εταιρείας, που αναπτύσσει καινοτόμα τουριστική τεχνολογία. Στόχος της Travelplanet24 είναι η υλοποίηση εργαλείων που θα προσδώσουν στις ιστοσελίδες της την καλύτερη εμπειρία travel booking μέσω Διαδικτύου, για εύκολες και γρήγορες αγορές.

Η εταιρεία αποτελεί ιδρυτικό μέλος του GR.EC.A. (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024