Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Στελέχη

Ο Κ. Κουκουμτζής νέος Product Manager για το προϊόν των Flights στην Travelplanet24

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Οκτώβριος 2012, 11:21

Ένα νέο μέλος με σημαντική εμπειρία στην τουριστική τεχνολογία καλωσορίζει στην ομάδα της η Travelplanet24, τον κ. Κωνσταντίνο Κουκουμτζή.

Τον κ. Κωνσταντίνο Κουκουμτζή, ένα στέλεχος από τον τομέα του travel technology στο κομμάτι των Flights, καλωσόρισε στην ομάδα της η Travelplanet24 στις αρχές Οκτωβρίου, ενισχύοντας έτσι το know-how της εταιρείας. Ο κ. Κουκουμτζής θα αναλάβει καθήκοντα Product Manager για το προϊόν των Flights, με στόχο η εταιρεία να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία του βέλτιστου συστήματος αεροπορικών κρατήσεων μέσα από τις επιμέρους ιστοσελίδες της. Με πτυχίο στο Business Administration και προερχόμενος από την Amadeus Hellas, όπου διατελούσε καθήκοντα Business Solution Specialist τα τελευταία 3,5 χρόνια, διαχειριζόταν τα accounts των μεγαλύτερων ελληνικών OTAs (Online Travel Agencies), ενώ παρείχε συμβουλευτική σχετικά με την επέκτασή τους στην Κεντρική Ανατολική και Νότια Ευρώπη.

Στη νέα του θέση, ο κ. Κουκουμτζής θα ασχοληθεί με τη βέλτιστη ενσωμάτωση των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Κρατήσεων (GDS) στη Μηχανή Αναζήτησης της Travelplanet24 για αεροπορικές κρατήσεις, καθώς και στη συνεργασία του προϊόντος των Flights με τα υπόλοιπα προϊόντα που παρέχονται από την εταιρεία.

Ο Philipp Brinkmann, CEO & co-owner της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: “Η εμπειρία του Κωνσταντίνου σε θέματα που αφορούν το κύριο προϊόν μας - τα Flights, θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας”, ενώ συνεχίζει “η τεχνογνωσία του σε θέματα συνεργασίας του αεροπορικού προϊόντος με τις υπόλοιπες οντότητες, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των προϊόντων μας στο σύνολό τους και θα προσθέσει νέες δυνατότητες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη”.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Travelplanet24 έχει τριπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της, με στόχο τη δημιουργία μιας δυναμικά εξελισσόμενης εταιρείας, που αναπτύσσει καινοτόμα τουριστική τεχνολογία. Στόχος της Travelplanet24 είναι η υλοποίηση εργαλείων που θα προσδώσουν στις ιστοσελίδες της την καλύτερη εμπειρία travel booking μέσω Διαδικτύου, για εύκολες και γρήγορες αγορές.

Η εταιρεία αποτελεί ιδρυτικό μέλος του GR.EC.A. (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top