Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το O&B Athens Boutique Hotel έλαβε το βραβείο 2012 Orbitz Best in Stay - Αθήνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Οκτώβριος 2012, 12:03

Τo ξενοδοχείο O&B Athens Boutique Hotel διακρίθηκε με το βραβείο 2012 Orbitz Best in Stay Hotels: Athens, το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που περιλαμβάνεται στην λίστα των βραβευμένων ξενοδοχείων.

Η εταιρεία Orbitz ανακοίνωσε τη λίστα των ξενοδοχείων που βραβεύθηκαν ως 2012 Orbitz Best in Stay Hotels. To O&B Athens Boutique Hotel είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που περιλαμβάνεται στη λίστα των βραβευμένων ξενοδοχείων. Μια λίστα που βασίστηκε σε πάνω από 200.000 βαθμολογίες πελατών της εταιρείας ως προς την εξυπηρέτηση, τις παροχές, την καθαριότητα, την άνεση και την τοποθεσία, οι οποίοι έκλεισαν και έμειναν στα ξενοδοχεία από το 2011.

Τα βραβευμένα ξενοδοχεία προέρχονται από τους 75 πιο δημοφιλείς προορισμούς της εταιρείας διεθνώς. Βραβευμένοι υπήρξαν και σε επτά κατηγορίες: Value, Luxury, Couples, Eco, LGBT, Ski και All-Inclusive.Στην “καρδιά” της Αθήνας, το O&B Athens Boutique Hotel προσφέρει υψηλού επιπέδου φιλοξενία, δίνοντας έμφαση στην προσωπική εξυπηρέτηση. Οι πελάτες του ξενοδοχείου βιώνουν τη νέα φιλοσοφία στις υπηρεσίες διαμονής, όπου η ποιότητα του χώρου, το λιτό design, η σημασία στη λεπτομέρεια και το εξειδικευμένο προσωπικό, εξασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη του ξενοδοχείου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top