Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΗ Electrolux Professional είναι επιλεγμένος προμηθευτής των Hard Rock Café
Εξοπλισμός

Η Electrolux Professional είναι επιλεγμένος προμηθευτής των Hard Rock Café

Η διευθυντική ομάδα των Hard Rock Café επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της Electrolux Professional.

Όταν η διευθυντική ομάδα των Hard Rock Café επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της Electrolux Professional, αμέσως έγινε ορατό ότι και οι δύο εταιρείες έχουν κοινές αρχές στις αναζητήσεις των πελατών. Η διευθυντική ομάδα επισκέφθηκε την Electrolux Professional γνωρίζοντας ήδη ότι θα τους βοηθήσει στη βελτίωση των υπηρεσιών τους προς τους πελάτες τους παγκοσμίως.

Πολλά προϊόντα της Electrolux Professional ήταν αντικείμενο των συζητήσεων. Το Power Grill της γκάμας ΧΡ ή της γκάμας Compact αποτέλεσε την τέλεια λύση για την αλυσίδα καταστημάτων. Τα γκριλ – ψησταριές της Electrolux Professional αποτελούν ήδη τα κύρια μηχανήματα της αλυσίδας, σε όλα τα καταστήματά της για τα ξακουστά burgers της και άλλα κρεατικά, που προσφέρονται στα Hard Rock Cafes σε Κοπεγχάγη, Ρώμη, Κολωνία, Βερολίνο, Εδιμβούργο, Βαρσοβία, Βουδαπέστη, Αμβούργο, Όσλο, Βρυξέλλες και σύντομα στο Ελσίνκι.

Η διευθυντική ομάδα των Hard Rock Café εντυπωσιάστηκε αμέσως από τον φούρνο Touchline της Electrolux, για την διαισθητική λειτουργία του, την απλή χρήση του και τα αποτελέσματα ψησίματος. Ήδη τους χρησιμοποιούν στα Hard Rock Café της Βουδαπέστης, Μαδρίτης, Παρισιού, Ρώμης και Βρυξέλλες.

Το Hard Rock Café της Βουδαπέστης λειτουργεί από τα τέλη του 2011. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα Electrolux Professional (φούρνος-ψησταριά-καταψύκτης βάση-φριτέζες κ.λπ). Αυτό είναι αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας μεταξύ της Ουγγαρέζικης ομάδας μας, του τοπικού μας αντιπροσώπου και του τοπικού Hard Rock Café franchisee.  Μετά από συνεχείς μήνες εντατικής χρήσης, ο πελάτης μας είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή του και συνιστά απόλυτα προς κάθε franchisee τα μηχανήματά μας.

Ένα άλλο νέο Hard Rock Café, ιδιόκτητο εστιατόριο άνοιξε πρόσφατα στις Βρυξέλλες στην Grande Place. Όλα τα μηχανήματά του είναι της Electrolux Professional (φούρνοι Touchline, ψησταριές, συσκευές οριζόντιας μαγειρικής, πλυντήρια πιάτων τύπου Rack type, κ.λπ.).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024