Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Online booking

Διόρθωση του traveldailynews σε δημοσίευμα που αφορά στην youtravel

Τατιάνα Ρόκου - 22 Οκτώβριος 2012, 19:26

Όσον αφορά δημοσίευμα σχετικά με την πορεία της youtravel, το tdn θα ήθελε να απολογηθεί για τα λανθασμένα στοιχεία που εκ παραδρομής δημοσιεύθηκαν. Ζητάμε συγνώμη από την εταιρεία, η οποία, μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με τη γερμανική FTI, βρίσκεται σε 'τροχιά' market leader στο online booking.

Εκ παραδρομής, δημοσιοποιήθηκε ρεπορτάζ για την εταιρεία youtravel, βασισμένο σε παλαιότερα και λανθασμένα στοιχεία. Ζητούμε συγνώμη και προχωρούμε σε διόρθωση.

Πληθώρα πρόσθετων ταξιδιωτικών υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας της, όπως μεταφορές, κρουαζιέρες κ.λπ. μέσω του δικτύου των συνεργατών της, σκοπεύει να προσφέρει η youtravel.com.

Η youtravel.com ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2006. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον John Kent, του οποίου η προηγούμενη εμπειρία στην δημιουργία και ανάπτυξη της Medhotels.com, τον έχει καταξιώσει ως έναν από τους πρωτοπόρους στην βιομηχανία της πώλησης ξενοδοχιακών κλινών μέσω του διαδικτύου. Αυτό το επίπεδο της επιδεξιότητας και διορατικότητας παρέχει τη βάση κυρίως στους επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και σε μεμονωμένους πελάτες να κάνουν κράτηση σε ένα θέρετρο, μέσα σε ελάχιστο χρόνο και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

“Αυτή η απόφαση σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην επέκταση των διεθνών μας πωλήσεων και η Youtravel.com Ltd παρέχει την ευκαιρία συμμετοχής σε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη διαδικτυακή ταξιδιωτική αγορά”, είχε δηλώσει για τη συνεργασία των εταιρειών Youtravel και FTI Group ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου FTI κ. Dietmar Gunz, ενώ ο κ. Kent δήλωσε: “Έχουμε τώρα την ευκαιρία να αυξήσουμε σημαντικά το χαρτοφυλάκιό μας με υψηλής ποιότητας, αποκλειστικά προϊόντα ανά την υφήλιο”.

Σκοπός της youtravel είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας, γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές για όσους επιθυμούν να ταξιδεύσουν για αναψυχή στη Μεσόγειο, αλλά και σε άλλους κύριους ευρωπαϊκούς προορισμούς, μέσω διάθεσης δωματίων ξενοδοχείων, να επιτύχει πρωταγωνιστικά περιθώρια στη βιομηχανία, καθώς και υψηλή οργανική ανάπτυξη μέσω της ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων.

Μέσω του διαδικτυακού συστήματος κρατήσεων, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός ευρέως φάσματος 3*, 4* και 5* ξενοδοχείων σε κάθε προορισμό. Περιλαμβάνεται επίσης ένας μεγάλος αριθμός καταλυμάτων αυτόνομης εστίασης και ιδιωτικής διαμονής. Το μεγαλύτερο μέρος του προϊόντος βρίσκεται συγκεντρωμένο σε καλοκαιρινά μεσογειακά θέρετρα. Κύριοι προορισμοί είναι η Ισπανία, οι Κανάριες Νήσοι, η Ελλάδα, η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Μάλτα, η Κύπρος, η Τυνησία, το Μαρόκο, η Βουλγαρία, η Ιταλία, η Κροατία, η Δομινικανή Δημοκρατία, τα ΗΑΕ και η Ταϊλάνδη. Επί του παρόντος, η συνολική προσφορά ξεπερνά τα 3.000 ξενοδοχεία στην ιστοσελίδα της εταιρείας, ενώ καθημερινά προστίθενται καινούρια.

Οι πελάτες της youtravel είναι είτε μεμονωμένα άτομα, είτε ταξιδιωτικοί πράκτορες που χρησιμοποιούν το προϊόν της για να οργανώσουν πακέτα για τους πελάτες τους. Η youtravel, σε στενή συνεργασία με την MPI (Meeting Point International) θυγατρική του ομίλου FTI:

  • εξασφαλίζει απευθείας συμβόλαια με τους ξενοδόχους, δίνοντας καλύτερες τιμές
  • διαθέτει άρτιο διαδικτυακό σύστημα κρατήσεων, το οποίο είναι γρήγορο και εύκολο
  • έχει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές ή να ακυρώσει την κράτησή του online
  • μπορεί κανείς να δει τη διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο και να λάβει επιβεβαίωση αμέσως μετά την κράτηση.

Με έδρα το Μόναχο, ο Όμιλος FTI είχε κύκλο εργασιών ύψους 1,4 δισ. ευρώ το οικονομικό έτος 2010-2011. Ο όμιλος περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τον τέταρτο μεγαλύτερο tour operator της Γερμανίας FTI Touristik, τον 5vorFlug για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων driveFTI, το διαδικτυακό portal www.fly.de και την FTI Cruises.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top