Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΣυνεργασία της Louis Hellenic Cruises με τις Εκδόσεις Ψυχογιός
Κρουαζιέρα

Συνεργασία της Louis Hellenic Cruises με τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Η Louis Hellenic Cruises, στην τελευταία κρουαζιέρα για τη φετινή περίοδο, με το Louis Cristal και προορισμούς την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το γνωστό εκδοτικό οίκο Ψυχογιός.

Η Louis Hellenic Cruises, στην τελευταία κρουαζιέρα για τη φετινή περίοδο, στις 2 Νοεμβρίου με το Louis Cristal και με προορισμούς την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, επιφυλάσσει συγκινήσεις στους επιβάτες της, καθώς θα ταξιδέψουν τόσο με “ιστορία” όσο και με “συναίσθημα και φαντασία”. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτή την τριήμερη κρουαζιέρα εγκαινιάζεται η συνεργασία της Louis Hellenic Cruises με το γνωστό εκδοτικό οίκο Ψυχογιός, με παρουσιάσεις βιβλίων και διαλέξεων που θα εμπλουτίζουν και θα δίνουν άλλη διάσταση στο εν πλω πρόγραμμα του κρουαζιεροπλοίου. Είναι δε ιδιαίτερη και ευτυχής η συγκυρία, καθώς η αρχή γίνεται με τη Λένα Μαντά, μία από τις πιο αξιόλογες και πολυδιαβασμένες συγγραφείς σήμερα, που έχει και η ίδια καταγωγή από την Πόλη.

Η Λένα Μαντά, γνωστή από τα επιτυχημένα βιβλία της όπως “Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι” και το “Βαλς με δώδεκα θεούς”, βραβεύτηκε ως “Συγγραφέας της Χρονιάς” από το περιοδικό “Life & Style” για τα έτη 2009 και 2011, ενώ αναδείχτηκε ως η Νο1 σύγχρονη Ελληνίδα συγγραφέας σε αναγνωρισιμότητα (Γ’ Πανελλήνια Έρευνα Αναγνωστικής Συμπεριφοράς και Πολιτιστικών Πρακτικών, ΕΚΕΒΙ 2010).

Σε αυτή τη μοναδική κρουαζιέρα οι επιβάτες θα έχουν τη χαρά να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους και να ακούσουν τη Λένα Μαντά, να ξετυλίγει το νήμα της υπόθεσης από το βιβλίο της “Θεανώ – Η Λύκαινα της Πόλης”, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και έχει μεταφραστεί και στα τουρκικά. Ένα μυθιστόρημα με αναφορές σε μία από τις πιο μελανές στιγμές της ιστορίας και τη δίνη που έζησαν οι Έλληνες της Πόλης το Σεπτέμβριο του 1955. Παράλληλα με την παρουσίαση βιβλίου, θα υπάρχουν διαδραστικές εν πλω διαλέξεις από τον ιστορικό κ. Άγγελο Βλάχο, ο οποίος θα παρουσιάσει λεπτομέρειες της ιστορίας των δύο πόλεων, από τη βυζαντινή δόξα και τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, τη διαδρομή και εξέλιξη μέσα στο χρόνο μέχρι και τη σύγχρονη εποχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024