Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΠροσομοιωτής 3D και υπολογιστής Electrolux Professional
Εξοπλισμός

Προσομοιωτής 3D και υπολογιστής Electrolux Professional

Η Electrolux Professional Laundry ξεκίνησε τη χρήση της 3D-προσομοίωσης για να υποστηρίξει τις πωλήσεις της. Αμέσως μετά την εισαγωγή των σχεδίων ενός προϊόντος, η 3D-προσομοίωση είναι εφικτή για να δώσει στους πελάτες να δουν και να καταλάβουν τις λειτουργίες, τον σχεδιασμό, ακόμη και πριν ξεκινήσει η παραγωγή.

Η Electrolux Professional και ειδικότερα ο τομέας “Συστήματα Πλύσης και Περιποίησης Ρούχων και Ιματισμού”, κάνει τις πωλήσεις και την εκπαίδευση περισσότερο ευχάριστες και αποτελεσματικές, με την 3D/τρισδιάστατη απεικόνιση, προσομοίωση, για παρουσίαση της γνώσης στο ίδιο τον πελάτη. Έτσι ο νέος υπολογιστής εξοικονομεί κόστη και περιττές δαπάνες.

Σε ένα περιβάλλον ταχέων αλλαγών, η Electrolux Professional Laundry ξεκίνησε την χρήση της 3D-προσομοίωσης για να υποστηρίξει τις πωλήσεις της. Αμέσως μετά την εισαγωγή των σχεδίων ενός προϊόντος, η 3D-προσομοίωση είναι εφικτή για να δώσει στους πελάτες την αίσθηση των ωφελειών του, να δουν και να καταλάβουν τις λειτουργίες, τον σχεδιασμό, ακόμη και πριν ξεκινήσει η παραγωγή.

Επιπλέον, οι 3D-προσομοιώσεις βοηθούν στο να γίνει ορατή ο εσωτερικός χώρος του μηχανήματος στους πελάτες. Μέρη του εσωτερικού που δεν είναι ορατά, με το σύστημα αυτό, γίνονται ορατά. Σαν ένα παιχνίδι βίντεο, ο χρήστης μπορεί να λειτουργήσει το προϊόν, να το γυρίσει ανάποδα, να δει το σασσί του, να ανοίξει την πόρτα, να περιηγηθεί στο εσωτερικό του μηχανήματος και με λεπτομέρεια στα προγράμματά του. Μπορεί να τσεκάρει κάθε εξάρτημά του και κάθε επιπλέον εξοπλισμό, και αυτό κάνει τα πλυντήρια Electrolux να είναι πολλά περισσότερα από “κουτιά”.  

Η κα Christina Larsson, διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας από τη Σουηδία, τόνισε: “Χωρίς καμία αμφιβολία, αυτό θα είναι το εργαλείο πωλήσεων στο οποίο θα αναφέρεται κάθε πελάτης”.  

Οι 3D-προσημειώσεις χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά από το “Winning team” με απόλυτη επιτυχία. Αυτά τα μηχανήματα είναι τα πρώτα της Γενιάς 5000 και είναι εξοπλισμένα με “Power Balance”, “Automatic Saving System” και απόλυτα ζυγοσταθμισμένο κάδο. Όλα αυτά βέβαια είναι ορατά στην 3D-προσομοίωση.

Το νέο εργαλείο θα χρησιμοποιείται στις εκπαιδεύσεις και θα τις μεταμορφώσει από στατικές συναθροίσεις σε ενδιαφέρουσες και αλληλοεπικοινωνιακές πολύ σύντομα.

Ο “υπολογιστής” που ήδη αποκατέστησε την προηγούμενη μορφή του (online και offline) ήδη εφαρμόζεται και λειτουργεί στα tablets. Πρόκειται για ένα αμφίδρομα επικοινωνιακό εργαλείο που προσφέρει γρήγορα και εύκολα πληροφορίες για εξοικονομήσεις από αντικαταστάσεις παλαιοτέρων μηχανημάτων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024