Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΔυναμικό ‘παρών’ του Μεγάλη Βρεταννία στον 30ό Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών
Ξενοδοχεία

Δυναμικό ‘παρών’ του Μεγάλη Βρεταννία στον 30ό Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Με το ειδικό πακέτο 'Athens Marathon' για τον 30ό Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στηρίζει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Médecins Sans Frontières Greece (MSF)/Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα δώσει δυναμικά το “παρών” στις 11 Νοεμβρίου στο παγκοσμίως γνωστό αγώνα της πόλης, το 30ό Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, κάνοντας τις εξής ενέργειες:

Για ακόμη μία χρονιά οι “GB Marathon Runners”, συνεργάτες του ξενοδοχείου, προπονούνται καθημερινά και προετοιμάζονται γι’αυτό το ιστορικό γεγονός, ακολουθώντας ειδικά προγράμματα διατροφής, αλλά και μυϊκής χαλάρωσης.

Το ξενοδοχείο, σε μια προσπάθεια κατανόησης των αναγκών των μαραθωνοδρόμων – πελατών της, λίγο πριν και μετά τον αγώνα, διαμόρφωσε ένα ειδικό πακέτο διαμονής, διατροφής και χαλάρωσης, ώστε να βοηθήσει με το δικό της τρόπο στην καλύτερη δυνατή επίδοση των αθλητών – επισκεπτών του ξενοδοχείου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Σωτήρης Ευαγγέλου, έχει δημιουργήσει ένα μενού, εστιασμένο στα στοιχεία που είναι απαραίτητα στον οργανισμό ενός δρομέα λίγο πριν τον μαραθώνιο, όπως υδατάνθρακες, πρωτεΐνη και φρούτα. Επίσης, η διευθύντρια του GB Spa, Anne Specque, μαζί με την ομάδα της, επέλεξαν την κατάλληλη θεραπεία με φυσικά συστατικά, για την άμεση ανακούφιση των καταπονημένων και κουρασμένων μυών και αρθρώσεων. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται σε ένα πακέτο διαμονής.

Τέλος, με αφορμή την διεξαγωγή αυτού του ιστορικού αγώνα, το ξενοδοχείο αποφάσισε να στηρίξει για ακόμη μία χρονιά τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Médecins Sans Frontières Greece (MSF)/Γιατροί Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ). Συνεπώς, για κάθε κράτηση του πακέτου “Athens Marathon”, θα υπάρχει μία αύξηση του ποσού της δωρεάς κατά 10.00€ ανά δωμάτιο/διαμονή.

Επιπλέον, η συμμετοχή της ομάδας “GB Marathon Runner” στον αγώνα, έχει στόχο τη συγκέντρωση του ποσού των 1.000 ευρώ, που θα προκύψει από τις δωρεές του κοινού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024