Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣεμινάρια τουρισμού από το IFITT και το Bournemouth University στην WTM 2012
World Travel Market

Σεμινάρια τουρισμού από το IFITT και το Bournemouth University στην WTM 2012

To Technology Enabled Tourism Experience Economy του IFITT και το BU Tourism Futures Forum θα παρουσιαστούν φέτος στο πλαίσιο των σεμιναρίων της World Travel Market 2012, που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναφερόμενοι σε βασικά ζητήματα της τουριστικής βιομηχανίας το IFITT και το Bournemouth University διοργανώνουν δύο σεμινάρια στη φετινή διεθνή έκθεση World Travel Market, που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα. Το Technology Enabled Tourism Experience Economy που παρουσιάζει το IFITT και το BU Tourism Futures Forum δίνουν την ευκαιρία στους επαγγεματίες του τουρισμού, αλλά και στην ακαδημαϊκή κοινότητα, να ανταλλάξουν τις γνώσεις και τις απόψεις τους σε σημαντικά τουριστικά ζητήματα.

Οι ειδικοί του τουρισμού του Bournemouth University παρουσιάζουν το BU Tourism Futures Forum την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου σε συνεργασία με την World Travel Market και το TravelDailyNews. Το φόρουμ αυτό έχει ως στόχο να διευκολύνει το διάλογο μεταξύ των κορυφαίων επαγγελματιών στον τουρισμό για το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας, παρέχοντας μια εικόνα για τις προοπτικές τους, τις τάσεις της προσφοράς και της ζήτησης αλλά και στρατηγικές αλλαγές. Το δωρεάν αυτό σεμινάριο θα περιλαμβάνει δύο σύντομες παρουσιάσεις ερευνών, ύστερα από τις οποίες ο προεδρεύον καθηγητής Δημήτριος Μπούχαλης θα ενθαρρύνει τη συμβολή του πάνελ και των λοιπών συμμετεχόντων στη συζήτηση.

Αναφερόμενο σε ένα φλέγον ζήτημα για το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας, το σεμινάριο Technology Enabled Tourism Experience Economy του IFITT που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, θα ασχοληθεί με το ζήτημα της οικονομικής εμπειρίας στον τουριστικό κλάδο, αναλύοντος το ρόλο των τεχνολογικών εξελίξεων στο βιωματικό τουριστικό μάρκετινγκ. Μέσα από αυτό το δωρεάν δίωρο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τρέχουσες πρακτικές και τις μελλοντικές προοπτικές της τουριστικής εμπειρίας ενισχυμένη από την τεχνολογία από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα. Ο καθηγητής Δημήτριος Μπούχαλης, πρόεδρος του IFITT και πρόεδρος Τουρισμού στο Bournemouth University θα είναι ο συντονιστής του σεμιναρίου, ενώ θα εισηγείται ο Kevin May, συνιδρυτής και εκδότης του Tnooz.com.

Μετά την επιτυχία του 2011, φέτος το World Travel Market θα παρουσιάσει 117 σεμινάρια κατά την τετραήμερή του διάρκεια. Οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια και συνέδρια από ειδικούς και ηγετικά στελέχη της βιομηχανίας. Η θεματολογία των σεμιναρίων ποικίλλει από τον αεροπορικό και ξενοδοχειακό κλάδο στον υπεύθυνο τουρισμό και τις ενημερώσεις για τουριστικούς προορισμούς, με την τεχνολογία και τα social media να παίζουν εξέχοντα ρόλο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024