Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διαφήμιση

Φωτογράφιση της καλοκαιρινής κολεξιόν 2014 Panos Emporio στα Χανιά και το Ρέθυμνο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Νοέμβριος 2012, 12:11

Η καλοκαιρινή κολεξιόν του διάσημου μόδιστρου Panos Papadopoulos για το 2014 θα φωτογραφηθεί εξ ολοκλήρου στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Χανιά και το Ρέθυμνο τους θερινούς μήνες του 2013.

Για πρώτη φορά και με γρήγορες κινήσεις η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων και η Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνου ικανοποίησαν όλα τα κριτήρια και απαιτήσεις του διάσημου μόδιστρου Panos Papadopoulos – γνωστός και ως “Ο Βασιλιάς των Μαγιό” στη Σκανδιναβία, έτσι ώστε η καλοκαιρινή κολεξιόν του για το 2014 να φωτογραφηθεί εξ ολοκλήρου στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Χανιά και στο Ρέθυμνο τους θερινούς μήνες του 2013.

Ο “Βασιλιάς των Μαγιό” στη Σκανδιναβία, Panos Papadopoulos, ίδρυσε τον οίκο μόδας Panos Emporio στη Σουηδία το 1986 και έκτοτε κατέκτησε τον κόσμο απολαμβάνοντας διεθνή αναγνωρισιμότητα ως premium high quality brand με διανομή σε 30 χώρες και 2.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται φωτογράφηση στην Κρήτη με ιδιαίτερη προβολή για τα Χανιά και το Ρέθυμνο, ενώ εξαιρετικά σημαντική και εκτενής θα είναι η προβολή και η διαφήμιση των δύο προορισμών με συνδυαστικές κινήσεις promo και fashion shows σε ολόκληρη την Σκανδιναβία.

Μάλιστα, υπό συζήτηση είναι το ενδεχόμενο ο Panos Emporio να ονοματίσει δύο από τις καλοκαιρινές δημιουργίες του με τους προορισμούς “Chania” και “Rethymno”, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει στα μαγιό του.

Συντονιστής όλης της παραπάνω προσπάθειας είναι η North Events.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top