Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕνδιαφέρον της Turkish Airlines για την Κοζάνη
Αεροπορικές εταιρείες

Ενδιαφέρον της Turkish Airlines για την Κοζάνη

O διευθυντής της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη, κ. Utku Yazan, συναντήθηκε με το δήμαρχο της Κοζάνης, κ. Λάζαρο Μαλούτα, και την επικεφαλής του τοπικού γραφείου του ΕΟΤ, κα Αλεξάνδρα Λιαποπούλου.

O διευθυντής της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη, κ. Utku Yazan, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κοζάνη, όπου είχε συναντήσεις με το δήμαρχο της πόλης, κ. Λάζαρο Μαλούτα, και την επικεφαλής του τοπικού γραφείου του ΕΟΤ, κα Αλεξάνδρα Λιαποπούλου, με σκοπό την διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας του δήμου με την THY.

Ο κ. Yazan είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το δήμαρχο της πόλης για την τουριστική δυναμική της Κοζάνης. Παράλληλα, έλαβε γνώση των τοπικών προϊόντων που θα μπορούσαν να προωθηθούν, μέσω της αεροπορικής σύνδεσης που προσφέρει η Turkish Airlines μεταξύ Βορείου Ελλάδος και Τουρκίας αλλά και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, μέσω του παγκόσμιου δικτύου της. Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, ώστε να προωθηθεί η Κοζάνη ως τουριστικός προορισμός.

Στη συνάντησή του με την επικεφαλής του τοπικού γραφείου του ΕΟΤ, ο κ. Yazan ενημερώθηκε για το πλήθος των μοναδικών φυσικών αξιοθέατων της περιοχής, καθώς και για τα σημαντικά μνημεία που υπάρχουν από όλες τις προηγούμενες ιστορικές περιόδους. Ο κ. Yazan και η κα Λιαποπούλου συμφώνησαν στην κατάρτιση ενός κοινού σχεδίου δράσης για την προβολή της περιοχής στις τουριστικές αγορές της Τουρκίας αλλά και όλου του κόσμου.

“Στόχος της Turkish Airlines είναι η προώθηση όλης της Βόρειας Ελλάδας. Συγκεκριμένα, στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν προορισμοί με πλούσια φυσική ομορφιά, αλλά και ιστορική σημασία. Με την κατάλληλη υποστήριξη και με συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες, η περιοχή θα μπορούσε να αποτελέσει ελκυστικό τουριστικό προορισμό για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, 365 ημέρες το χρόνο. Η επίσκεψή μας στην Κοζάνη έχει αυτό τον χαρακτήρα”, δήλωσε μετά το πέρας των συναντήσεών του ο κ. Yazan.Ενδιαφέρον της Turkish Airlines για την Κοζάνη

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024