Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βράβευση ξενοδοχείου

Η TUI βραβεύει το Creta Maris Beach Resort για τις περιβαλλοντικές του ενέργειες

Τατιάνα Ρόκου - 06 November 2012, 10:13

Το βραβείο 'TUI Environmental Champion 2012' έλαβε το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort για τις οικολογικλες του δραστηριότητες και την κινητοποίηση πλήθους πολιτών ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

To Creta Maris Beach Resort, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του ενεργειών, τιμήθηκε με το βραβείο “TUI Environmental Champion 2012”.

Προαπαιτούμενο της απονομής αυτής υπήρξε η ενεργή συμμετοχή του ξενοδοχείου σε πλήθος οικολογικών δραστηριοτήτων  και κινητοποίηση πλήθους πολιτών ως προς αυτήν την κατεύθυνση. Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα το Creta Maris Beach Resort, έχει τιμηθεί με το βραβείο “Green Key 2012” και με το χρυσό μετάλλιο “Travelife”.

Η ΤUI συνιστά μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως, η οποία στο πλαίσιο των ενεργειών της, επιβραβεύει κάθε χρόνο 150 ξενοδοχεία παγκοσμίως, τα οποία πληρούν καλύτερα τις τεχνικές και οργανωτικές απαιτήσεις για οικολογική και υπεύθυνη διαχείριση του ξενοδοχείου. Για την απόκτηση αυτού του βραβείου, θα πρέπει  απαραιτήτως να πληρούνται τα κριτήρια της “περιβαλλοντικής λίστας TUI” και το κριτήριο της ικανοποίησης των πελατών σχετικά με τις οικολογικές ενέργειες του ξενοδοχείου.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top