Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

H Etihad Airways αυξάνει το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών για την οικονομική θέση Coral

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Νοέμβριος 2012, 10:51

Αύξηση του δωρεάν επιτρεπόμενου ορίου αποσκευών σε 30 κιλά για τους επιβάτες της Coral Economy θέσης ανακοίνωσε η Etihad Airways, ενώ θα επιτρέπεται και η δωρεάν μεταφορά συγκεκριμένου αθλητικού εξοπλισμού.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε την αύξηση του δωρεάν επιτρεπόμενου ορίου αποσκευών σε 30 κιλά για τους επιβάτες της Coral Economy θέσης (δεν περιλαμβάνονται οι πτήσεις από και προς τις ΗΠΑ και τον Καναδά, όπου το όριο μεταφοράς αποσκευών υπολογίζεται ανά αποσκευή).

Τα μέλη του προγράμματος Προνομίων Τακτικών Επιβατών θα απολαύσουν ακόμα μεγαλύτερο όριο αποσκευών. Για παράδειγμα, ένας επιβάτης που είναι μέλος του Etihad Guest Elite προγράμματος θα μπορεί να ταξιδέψει στη θέση Coral Economy παίρνοντας μαζί του μέχρι και 50 κιλά αποσκευών χωρίς καμία επιβάρυνση κόστους.

Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Αναζητούμε διαρκώς τρόπους για να βελτιώσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας. Πιστεύουμε πως το ‘γενναιόδωρο’ επιτρεπόμενο όριο αποσκευών σε όλες τις θέσεις, από την Coral Economy μέχρι την  Pearl Business και την πρώτη θέση Diamond First class θα αποδειχθεί ιδιαιτέρως δημοφιλές, ενώ τα μέλη του προγράμματος Προνομίων Τακτικών Επιβατών θα απολαύσουν ακόμα περισσότερα οφέλη αποσκευών”.

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες θα επιτρέπεται και η δωρεάν μεταφορά συγκεκριμένου αθλητικού εξοπλισμού. Επιπρόσθετα με το νέο όριο αποσκευών, οι επιβάτες κάθε θέσης θα μπορούν να μεταφέρουν δωρεάν μέχρι 15 κιλά εξοπλισμό καταδύσεων ή/και εξοπλισμό γκολφ.

Σημειώνεται πως τον Μάρτιο του 2012, η Etihad Airways αύξησε το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών για τους επιβάτες των Pearl Business θέσεων σε 40 κιλά και για τους επιβάτες της Diamond First θέσης σε 50 κιλά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top