Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
CVB

Συμμετοχή της ΕΑΤΑ στο Global European Marketplace 2012 στο Λονδίνο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Νοέμβριος 2012, 12:09

Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων συμμετείχε στη διοργάνωση Global European Marketplace - GEM 2012 στο Λονδίνο.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων για την ενίσχυση της εικόνας της Αθήνας στη διεθνή τουριστική αγορά και της περαιτέρω βελτίωσης της θέσης της πόλης στα ευρωπαϊκά επαγγελματικά δίκτυα διαχείρισης προορισμών, η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) συμμετείχε στη διοργάνωση GEM 2012, που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Νοεμβρίου στο στάδιο Wembley, στο Λονδίνο.

Στη διοργάνωση αυτή, που αποτελεί μέρος των διεθνών workshops του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Tour Operators (ETOA), συμμετείχαν περισσότεροι από 600 επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, υψηλόβαθμα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων και ομίλων καθώς και εκπρόσωποι διεθνών φορέων, προορισμών και κρατών.

Κατά την εναρκτήρια εκδήλωση του GEM 2012, παρουσία όλων των συμμετεχόντων, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΤΑ κ. Αλέξης Γαληνός, παρουσίασε τη διοργάνωση Travel Trade Athens 2013, η οποία ξεκινά για πρώτη φορά από τον ερχόμενο Απρίλιο στην Αθήνα, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της πόλης με τον ETOA.

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια του workshop, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 20 προγραμματισμένες συναντήσεις με Specialized City-Break Tour Operators.

Βασικό συμπέρασμα της συμμετοχής της ΕΑΤΑ στο GEM 2012  είναι ότι το ενδιαφέρον για την Αθήνα παραμένει ισχυρό ενώ εκφράστηκε η έντονη επιθυμία των ξένων tour operators για στενότερη συνεργασία με την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, τον επίσημο φορέα τουρισμού της Αθήνας, με σκοπό την ανάπτυξη νέων θεματικών προϊόντων και κοινών προωθητικών ενεργειών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top