Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Η Media Communications στην Equip Hotel 2012

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Νοέμβριος 2012, 14:32

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Equip Hotel 2012 στο Παρίσι, η MCOM Media Communications θα συμμετάσχει με τις λύσεις HOTstream MultiScreen και HOTstream 3D video experience της πλατφόρμας HOTstream 4.

Η MCOM Media Communications θα συμμετάσχει στην έκθεση Equip Hotel 2012, στο εκθεσιακό κέντρο Porte De Versailles, στο Παρίσι, από τις 11 έως τις  15 Νοεμβρίου. Η Equip Hotel αποτελεί το κορυφαίο γεγονός στην Ευρώπη για τον ξενοδοχειακό τομέα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο No D62 στην Αίθουσα 2, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν σε συνθήκες πραγματικού ξενοδοχειακού περιβάλλοντος τη πλατφόρμα HOTstream 4, και να δουν τις νέες καινοτόμες υπηρεσίες, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • HOTstream MultiScreen. Αποτελεί την νέα υπηρεσία της οικογένειας προϊόντων HOTstream. Οι επισκέπτες μπορούν πλέον να επιλέγουν την οθόνη της  προτίμησης τους για να έχουν πρόσβαση σε ξενοδοχειακές υπηρεσίες όπως guest interactive services, IPTV, VOD, HSIA  και πολλές άλλες, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία με την οποία αισθάνονται οικεία. Η νέα λύση της MCOM είναι διαθέσιμη  για τις τηλεοράσεις των δωματίων, τα laptops, τα tablets και τα smart phones των επισκεπτών καθώς και για τις οθόνες digital signage του ξενοδοχείου.
  • HOTstream 3D video experience. Μέσω της νέας τεχνολογίας HOTstream 4.0 HD/3D που ανέπτυξε η MCOM, δίνεται η δυνατότητα να προσφέρετε για πρώτη φορά στους επισκέπτες του ξενοδοχείου την εμπειρία 3D παρέχοντας ένα πλούσιο πακέτο 3D ταινιών και προγραμμάτων on demand καθώς και live τηλεοπτικά κανάλια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top