Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Προωθητική δράση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Λονδίνο

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Νοέμβριος 2012, 10:42

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου 5-7 Νοεμβρίου, πάνω από 1,5 εκατ. διερχόμενοι επιβάτες στο σταθμό στο σταθμό 'Victoria Station' του Λονδίνου είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν σχετικά με τις επιλογές που προσφέρουν οι προορισμοί της Κεντρικής Μακεδονίας στους δυνητικούς επισκέπτες τους.

Για τρεις μέρες, από τις 5 έως και τις 7 Νοεμβρίου 2012, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσε τριήμερη προωθητική δράση των τουριστικών περιοχών της, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Victoria Station, τον κεντρικότερο σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, περισσότεροι από 1,5 εκατ. διερχόμενοι επιβάτες είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν σχετικά με τις επιλογές που προσφέρουν οι προορισμοί της Κεντρικής Μακεδονίας στους δυνητικούς επισκέπτες και να γνωρίσουν καλύτερα την τοπική ιστορία και πολιτισμό, τη γαστρονομία, τα τοπικά ήθη και έθιμα, αλλά και τις σύγχρονες, αλλά και παραδοσιακές ξενοδοχειακές μονάδες.

Οι Βρετανοί -και όχι μόνο φίλοι της Κεντρικής Μακεδονίας είχαν, επίσης, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό γνώσεων, ο οποίος θα πραγματοποιείται διαδικτυακά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κερδίσουν ένα εξαήμερο ταξίδι εξερεύνησης των περιοχών της Περιφέρειας.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Διονύσης Ψωμιάδης, “ο τόπος μας έχει πολλά τουριστικά πλεονεκτήματα και στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε την πληθώρα των επιλογών στους Βρετανούς πολίτες”.

Η παραπάνω ενέργεια προβολής, η οποία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου World Travel Market, προβλήθηκε εκτενώς από τα βρετανικά τουριστικά ΜΜΕ, αποσκοπώντας στη μεγαλύτερη δυνατή εξοικείωση του βρετανικού κοινού με τις τουριστικές περιοχές της Περιφέρειας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε μεμονωμένες συναντήσεις με Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες, αλλά και διευθυντικά στελέχη αεροπορικών εταιρειών, για τις δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από τη Βρετανία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top