Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕργαστήριο για την Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνιών στον τουρισμό
ENTER 2013

Εργαστήριο για την Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνιών στον τουρισμό

H ENTER 2013 προσκάλεσε υποψήφιους διδάκτορες να συμμετέχουν σε ένα εργαστήριο για PhD, ώστε να μοιραστούν και να συζητήσουν για την τρέχουσα έρευνά τους σε θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία στα ταξίδια και τον τουρισμό.

Το IFITT, ως προ-συνεδριακή εκδήλωση, διοργανώνει ένα εργαστήριο για διδακτορικούς φοιτητές, οι οποίοι σήμερα ασχολούνται με την έρευνα σχετικά με την Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνιών στα ταξίδια και τον τουρισμό, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου του 2013. Το εργαστήριο αυτό θα παρέχει στους διδακτορικούς φοιτητές τη δυνατότητα να συζητήσουν με διαδραστικό τρόπο σχετικά με την έρευνά τους, τόσο με συμφοιτητές και συναδέλφους, όσο και με επιβλέποντες καθηγητές και άλλους ακαδημαϊκούς του τομέα.

Το εργαστήριο θα δώσει στους φοιτητές την ευκαιρία να μοιραστούν τις ιδέες τους και να αναπτύξουν την έρευνά τους σε ένα περιβάλλον που θα τους προσφέρει επικοδομητική κριτική και υποστήριξη, να λάβουν πληροφορίες από ειδικούς που είναι ανώτερα στελέχη στο χώρο της πληροφορικής και της ερευνητικής κοινότητας του τουρισμού, να διερευνήσουν θέματα που αφορούν στην ακαδημαϊκή και ερευνητική τους σταδιοδρομία, και να οικοδομήσουν σχέσεις με άλλους φοιτητές, ερευνητές και μέλη της τουριστικής κοινότητας από όλο τον κόσμο.

Η ημερίδα θα ανοίξει με χαιρετισμό από τους προεδρεύοντες Rob Law (Hong Kong Polytechnic University), Carlos Lamsfus (CICtourGUNE) και Barbara Neuhofer (Bournemouth University), καθώς και με ένα υποστηρικτικό μήνυμα από τον πρόεδρο του IFITT, καθ. Δημήτριο Μπούχαλη. Θα ακολουθήσει εισαγωγική παρουσίαση από τον Johannes Werthner (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης) σχετικά με τα “Ζητήματα που προκύπτουν στον τομέα των ΤΠΕ στα ταξίδια και τον τουρισμό”. Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι διδάκτορες θα έχουν την τιμή να παρουσιάσουν τις ερευνητικές προτάσεις τους, οι οποίες έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από τα μέλη της κοινότητας eTourism πριν από τη διεξαγωγή του συνεδρίου. Οι ερευνητικές προτάσεις τους εν συνεχεία θα συζητηθούν σε τρεις διαφορετικές υποομάδες εργασίας πριν από μια ακόμη αξιολόγηση από τους Rob Law και Matthias Fuchs. Η τελική τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα με τις καταληκτικές παρατηρήσεις από τους Rob Law και Matthias Fuchs. Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας, οι διδακτορικοί φοιτητές καλούνται στη συνέχεια να συμμετάσχουν σε μια άτυπη συνάθροιση με φαγητό και ποτό στο εστιατόριο “Stiftskeller” του Ίνσμπρουκ.

Προκειμένου να συμμετάσχουν οι φοιτητές διδακτορικού στο συνέδριο κλήθηκαν να αποστείλουν τις ερευνητικές τους προτάσεις μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2012. Ύστερα από τα πρώτα σχόλια που έλαβαν από την κριτική επιτροπή του συνεδρίου, μπορούν να υποβάλουν την αναθεωρημένη πρότασή τους μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2012 και μπορούν να αναμένουν πληροφορίες σχετικά με την αποδοχή τους έως τις 30 Νοεμβρίου 2012.

Η ENTER 2013 λαμβάνει χώρα μεταξύ 22 και 25 Ιανουαρίου 2013 στο Congress Convention Centre, στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024