Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔίωξη κατά υπαλλήλου του Club Mediterranee άσκησε ο εισαγγελέας για το θάνατο του επτάχρονου Γάλλου

Δίωξη κατά υπαλλήλου του Club Mediterranee άσκησε ο εισαγγελέας για το θάνατο του επτάχρονου Γάλλου

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονίας από αμέλεια άσκησε εχθές ο εισαγγελέας σε βάρος του 43χρονου Γιάννη Δημαρέλη τεχνικού υπαλλήλου στο ξενοδοχείο Club Mediterranee στο Μαραθώνα, στην πισίνα του οποίου πνίγηκε ένας […]

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονίας από αμέλεια άσκησε εχθές ο εισαγγελέας σε βάρος του 43χρονου Γιάννη Δημαρέλη τεχνικού υπαλλήλου στο ξενοδοχείο<...> Club Med<.>iterranee στο Μαραθώνα, στην πισίνα του οποίου πνίγηκε ένας 7χρονος Γάλλος που παραθέριζε με τους γονείς του.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε την ίδια κατηγορία και κατά παντός άλλου υπευθύνου για το θάνατο του μικρού Γάλλου και παρέπεμψε τη δικογραφία σε τακτικό ανακριτή ο οποίος θα διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανιστεί στη δικαιοσύνη ο γενικός διευθυντής του εν λόγω ξενοδοχείου, αλλά ούτε και ο δεύτερος τεχνικός υπάλληλος αρμόδιος για τη συντήρηση της πισίνας, Γάλλοι υπήκοοι και οι δυο, και έτσι ο ανακριτής που θα χειριστεί την υπόθεση πιθανότατα θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον τους.

Σύμφωνα με το συνήγορο του Δημαρέλη ο 43χρονος δεν φέρει ευθύνη για το δυστύχημα καθώς είναι ηλεκτρολόγος και όχι συντηρητής της πισίνας του ξενοδοχείου, το οποίο εκμεταλλεύεται το Club Mediterranee.

Το 7χρονο αγόρι πνίγηκε όταν τέθηκε σε λειτουργία το σύστημα ανακύκλωσης επειδή δεν ήταν στερεωμένη η καλύπτρα του αγωγού του νερού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί δίνη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024