Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΜικρά τα τουριστικά οφέλη από τον 30ό Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών
Αθλητικός τουρισμός

Μικρά τα τουριστικά οφέλη από τον 30ό Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Ο 30ός Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών δεν έφερε τους πελάτες που προσδοκούσαν οι ξενοδόχοι της πρωτεύουσας, με άμεσο αντίκτυπο και στα έσοδά τους που και αυτά δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Μικρής διάρκειας ήταν η ανάσα για τον τουρισμό της Αθήνας απόρροια της διοργάνωσης του 30ού Κλασικού Μαραθωνίου, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα.

Μιλώντας στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, υπογράμμισε ότι αυτή η παγκοσμίου βεληνεκούς διοργάνωση δεν έφερε τους πελάτες που προσδοκούσαν οι ξενοδόχοι της πρωτεύουσας, με άμεσο αντίκτυπο και στα έσοδά τους που και αυτά δεν ήταν τα αναμενόμενα, καθως οι τιμές που δόθηκαν κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα.

Αφού εξήρε τη σπουδαιότητα τέτοιων διοργανώσεων για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, ο κ. Βασιλικός επεσήμανε ότι η χαμηλή διαφήμισή του, αλλά και το κλίμα των προηγούμενων εβδομάδων, δε βοήθησε στη μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας με αφορμή τον Κλασικό Μαραθώνιο.

Σημειώνεται ότι φέτος περισσότεροι από 9.500 άνθρωποι επέλεξαν να παρουν μέρος στον αγώνα. Την προσπάθειά τους, βοήθησε ο καλός καιρός και ακόμη περισσότερο ο κόσμος που βρέθηκε κατά μήκος της διαδρομής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024