Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνάντηση Ελλήνων τουριστικών φορέων με τουρκική αντιπροσωπεία από τη Μαύρη Θάλασσα
Τουριστική πολιτική

Συνάντηση Ελλήνων τουριστικών φορέων με τουρκική αντιπροσωπεία από τη Μαύρη Θάλασσα

Δείπνο προς τιμήν της Τουρκικής Αντιπροσωπείας από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, παρέθεσε ο ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Mediterranean Palace κ. Γιάννης Ασλάνης.

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στο εστιατόριο “Diplomatico” του ξενοδοχείου Mediterranean Palace ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Γιάννης Ασλάνης παρέθεσε δείπνο προς τιμήν της Τουρκικής Αντιπροσωπείας από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 28ης Philoxenia.

Το δείπνο παρατέθηκε σε ανταπόδοση της φιλοξενίας κατά την επίσκεψη φορέων της ελληνικής πόλης στη διάρκεια του Black Sea Region Fam Trip 2012 που διοργανώθηκε από την Turkish Airlines, από 30 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2012.

Παρόντες ήταν ο νομάρχης Σαμψούντας κ. Huseyin Aksoy, ο νομάρχης Αμάσειας κ. Abdil Celil Oz, ο νομάρχης Τοκάτ κ. Mustafa Taskesen και Τουριστικοί παράγοντες της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Tugrul Biltekin, ο εμπορικός ακόλουθος του Προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. Kemal Sinan Tuzun, ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines κ. Yazan Utku, ο αντιπεριφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Σπύρος Πέγκας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Μουσιάδης, ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Σαπουντζής και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης κ. Στέφανος Χατζημανώλης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024