Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Athens Flying Week

Το Athens Flying Week στηρίζει τον Σύλλογο 'Ελπίδα'

Τατιάνα Ρόκου - 26 Νοέμβριος 2012, 13:41

O πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Athens Flying Week, κ. Παναγιώτης Ποδηματάς, παρέδωσε στην Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρο του Συλλόγου 'ΕΛΠΙΔΑ', κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, επιταγή από το ποσοστό των εσόδων του Athens Flying Week 2012.

O πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Athens Flying Week, κ. Παναγιώτης Ποδηματάς, συναντήθηκε με την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρο του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”, κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, για να παραδώσει την επιταγή από το ποσοστό των εσόδων του Athens Flying Week 2012, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου 2012 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου.

Αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, η οργανωτική επιτροπή του Athens Flying Week 2012 θέλησε να συμβάλει σε αυτό το έργο ζωής και να το ενισχύσουν διαθέτοντας μέρος των εσόδων για την ενίσχυση του νέου του προγράμματος, τη δημιουργία Της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Η οργανωτική επιτροπή ελπίζει ότι με την αγάπη του κόσμου που θα αγκαλιάσει και το Athens Flying Week 2013 θα έχει την δυνατότητα να συνεισφέρει με τον ίδιο τρόπο σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top