Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕπαφές του Δήμου Χανίων με εκπροσώπους εταιρειών κρουαζιέρας στη Meditour 2012
Κρουαζιέρα

Επαφές του Δήμου Χανίων με εκπροσώπους εταιρειών κρουαζιέρας στη Meditour 2012

Ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, την Ένωση Λιμένων Ελλάδος και την Περιφέρεια Κρήτης, προχωρά σε επαφές με εκπροσώπους εταιρειών και πράκτορες κρουαζιερόπλοιων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου για την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Σούδας.

Στην 5η Διεθνή Έκθεση για την κρουαζιέρα Meditour 2012, η οποία πραγματοποιείται από τις 27 έως τις 29 Νοεμβρίου στη  Μασσαλία / Γαλλία, συμμετέχει ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, την Ένωση Λιμένων Ελλάδος και την Περιφέρεια Κρήτης, με στόχο την πραγματοποίηση επαφών με εκπροσώπους εταιρειών και πράκτορες κρουαζιερόπλοιων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου για την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Σούδας.

H συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού κρουαζιέρας στην οποία συμμετέχουν τα λιμάνια – προορισμοί κρουαζιέρας και οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου από όλον τον κόσμο. Στο πλαίσιο της έκθεσης υπάρχουν συνεδριακά γεγονότα και παρουσιάσεις, στα οποία θα λάβουν μέρος οι συμμετέχοντες φορείς με εκπροσώπους τους, ενώ ειδική θεματική ενότητα υπάρχει για τις προοπτικές της Μεσογείου ως προορισμού κρουαζιέρας, καθώς σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία η Μεσόγειος αποτελεί το δεύτερο πιο δημοφιλή προορισμό κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο.

Το Δήμο Χανίων εκπροσωπεί στην έκθεση η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων κα Μαρία Κοκκινάκη.

Με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου Χανίων στην έκθεση, ο δήμαρχος Χανίων, κ. Μανώλης Σκουλάκης επισημαίνει ότι “ο Δήμος Χανίων, αναγνωρίζοντας τις  προοπτικές που ανοίγονται στο χώρο της κρουαζιέρας, αλλά κυρίως τα θετικά αποτελέσματα που έχει η κρουαζιέρα για την τοπική οικονομία και τις επιχειρήσεις του τόπου μας, συμμετέχει και σε αυτή τη σημαντική διεθνή έκθεση για την κρουαζιέρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Μασσαλία της Γαλλίας. Στόχος μας είναι να ανταλλάξουμε τεχνογνωσία με άλλα ευρωπαϊκά λιμάνια και φορείς, αλλά κυρίως να επικοινωνήσουμε με εκπροσώπους εταιρειών και πράκτορες κρουαζιέρας για τα πλεονεκτήματα του λιμανιού”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024