Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΣτρατηγική συνεργασία Vileda Professional και Vario Clean
Εξοπλισμός

Στρατηγική συνεργασία Vileda Professional και Vario Clean

Η Vario Clean, ως μέλος της Igefa/Inpacs, προχώρησε στη στρατηγική κίνηση συνεργασίας με τη Vileda Professional, με στόχο να προσφέρει περισσότερες επιλογές μέσω των συνεργατών της.

Οι εταιρείες FHP SE & Co KG και Vario Clean ΑΕ ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας, στο πλαίσιο της οποίας η Vario Clean αναλαμβάνει τη διάθεση των προϊόντων Vileda Professional στην ελληνική αγορά από την 1η Ιανουαρίου 2013.

Η Vileda Professional με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, με ανθρώπους αφοσιωμένους στην ανάπτυξη των πιο καινοτόμων συστημάτων καθαρισμού και με περισσότερες από 700 πατέντες, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που εξασφαλίζουν στους χρήστες βέλτιστη απόδοση, εργονομία, χαμηλό κόστος χρήσης με την αξιοπιστία ενός επώνυμου προϊόντος.

Η Vario Clean, ως μέλος της Igefa/Inpacs και σε συνέχεια της στρατηγικής της για την παροχή μίας ευρείας γκάμας προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, των πιο αναγνωρισμένων brand διεθνώς, προχώρησε σε αυτή τη στρατηγική κίνηση, με στόχο να προσφέρει περισσότερες επιλογές μέσω των συνεργατών της, για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των τελικών χρηστών.

Η Vario Clean διανέμει μέσω ενός εκτεταμένου πανελλαδικού δικτύου συνεργατών κατ’αποκλειστικότητα, τα προϊόντα χάρτου Tork, τους σάκους απορριμμάτων Deiss, τα Hotel Amenities του Ιταλικού οίκου GFL, τα γάντια μιας χρήσης Semperit και τα συστήματα για μεμβράνες Wrapfilm. Διευρύνοντας τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας και των συνεργατών της, στα προϊόντα της Vario Clean, προστίθενται και τα εργαλεία καθαρισμού Vileda Professional, ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024