Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας

Διεθνές ενδιαφέρον για τα Ιόνια νησιά από τουριστικούς πράκτορες στη φετινή Philoxenia

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Νοέμβριος 2012, 13:08

Η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας έδωσε δυναμικό 'παρών' στην 28η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, με προσφορά δωρεάν τριημέρων στο νησί, κατόπιν διαγωνισμού.

Οι πράκτορες που επισκέφθηκαν, δείχνοντας ενδιαφέρον, για το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κατά τη φετινή, 28η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, προέρχονταν από χώρες, όπως η Ουκρανία, η Ρωσία, η Τουρκία, βαλκανικές χώρες, η Γερμανία, η Γαλλία, η Βρετανία, η Κίνα, οι ΗΠΑ, η Βραζιλία και η Ν. Αφρική.

Την έκθεση και το περίπτερο επισκέφτηκε η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και αρκετοί τουριστικοί φορείς.

Πολύ θετική ήταν και  η προσπάθεια του Συλλόγου Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, ο οποίος οργάνωσε ημερήσια εκδρομή - επίσκεψη στην έκθεση το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, δίοντας έτσι τη δυνατότητα σε αρκετούς ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την έκθεση αυθημερόν.

Ακόμη, η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας και η Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμ/των Νομού Λευκάδας προσέφεραν 10 δωρεάν τριήμερα, σε κλήρωση που έγινε στο περίπτερο της Περιφέρειας την Κυριακή 25 Νοεμβρίου. Ο ραδιοφωνικός σταθμός 100.4 της Θεσσαλονίκης μετέδιδε καθ’όλο το το Σαββατοκύριακο της έκθεσης, κάθε μισή ώρα τη συγκεκριμένη προσφορά, με μεγάλη συμμετοχή του κοινού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top