Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία Δήμου Χερσονήσου με Wikipedia για καλύτερη ενημέρωση των χρηστών
Προβολή προορισμού

Συνεργασία Δήμου Χερσονήσου με Wikipedia για καλύτερη ενημέρωση των χρηστών

Ο Δήμος Χερσονήσου Κρήτης ξεκινά σταδική ενημέρωση των σελίδων της Wikimedia για όλες τις Δημοτικές Ενότητες και τις επί μέρους περιοχές ολόκληρου του Δήμου, καθώς και των σημείων ενδιαφέροντος της περιοχής με νέα κείμενα και φωτογραφίες.

Ο Δήμος Χερσονήσου, αντιλαμβανόμενος την ραγδαία αύξηση ενδιαφέροντος για διαδικτυακές πηγές μόρφωσης και ενημέρωσης, εγκαινιάζει μία νέα δράση συνεργασίας με τη Wikipedia. Στο επόμενο διάστημα ο Δήμος θα ενημερώσει σταδιακά τις σελίδες για όλες τις Δημοτικές Ενότητες και τις επί μέρους περιοχές ολόκληρου του Δήμου, καθώς και των σημείων ενδιαφέροντος της περιοχής με νέα κείμενα και φωτογραφίες. Σκοπός η καλύτερη προβολή και ενημέρωση πολιτών και επισκεπτών σε ό,τι αφορά τον μεγαλύτερο τουριστικό Δήμο της Κρήτης.

Η ενημέρωση θα ξεκινήσει αρχικά από την ελληνική έκδοση του Wikipedia, με στόχο να επεκταθεί στη συνέχεια και στην αγγλική έκδοση.

Η Wikipedia είναι μία πολυγλωσσική δικτυακή εγκυκλοπαίδεια ελεύθερου περιεχόμενου και από τους πιο δημοφιλείς δικτυακούς τόπους στην Ελλάδα. Η αγγλική Wiki­pedia δέχεται κάθε μήνα 3,5 εκατ. επισκέπτες από την Ελλάδα, ενώ η ελληνική Wikipedia έχει 2 εκατ. επισκέπτες τον μήνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024