Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Σεμινάριο με θέμα τα ξενοδοχεία και τα Social Media, στη Ρόδο

Τατιάνα Ρόκου - 03 Δεκέμβριος 2012, 13:23

Τις σχέσεις και αλληλεπιδράσεις των ξενοδοχείων με τα Social Media επιχειρούν να αναλύσουν οι ομιλητές του σεμιναρίου 'Hotels & Social Media', που γίνεται στις 13 Δεκεμβρίου, στη Ρόδο.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, στα πλαίσια της επιμόρφωσης των μελών του, αλλά ξεκινώντας παράλληλα τις χειμερινές του δράσεις, διοργανώνει στις 13 Δεκεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Plaza, σεμινάριο με θέμα “Hotels & Social Media”.

Το ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα επιλέχθηκε από κοινού με την εταιρεία Χρυσός Οδηγος, η οποία ανέλαβε και την πραγματοποίηση του σεμιναρίου.  

Οι ομιλητές θα είναι συνολικά πέντε: Οι κ.κ. T. Δήμιζα, Β.Τζιβέλη και Π. Κουτσοδημητρόπουλος είναι εξειδικευμένοι μηχανικοί ανάπτυξης social media με μεγάλη πρακτική εμπειρία στις εφαρμογές στην αγορά και στα ξενοδοχεία. Οι κ.κ Α. Ράπτης και Ι. Νικολακόπουλος είναι γνώστες στον τομέα των πωλήσεων στην τουριστική βιομηχανία.

Οι παρουσιάσεις θα είναι στοχευμένες στην βιομηχανία της φιλοξενίας, με παραδείγματα από το κλάδο. Θα απαντηθούν ερωτήσεις στο τέλος κάθε ενότητας, ενώ στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχουν και Workshops μικρών ομάδων, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λύσουν πολλές απορίες τους και να συζητήσουν δικές τους περιπτώσεις.

Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν για τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου, θα είναι δε ανοικτό και για το κοινό με κόστος συμμετοχής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top