Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝέος διευθυντής στην Hellas Flying Dolphins

Νέος διευθυντής στην Hellas Flying Dolphins

Νέος διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων προσελήφθη από την ναυτιλιακή εταιρία Hellas Flying Dolphins Α.Ν.Ε. Πρόκειται για τον κ. Γεράσιμο Καρμίρη, ο οποίος είναι 33 χρονών και πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων […]

Νέος διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων προσελήφθη από την ναυτιλιακή εταιρία Hellas Flying Dolphins<.> Α.Ν.Ε.<...>

Πρόκειται για τον κ. Γεράσιμο Καρμίρη, ο οποίος είναι 33 χρονών και πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων των ΤΕΙ Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με ειδικότητα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Illinois. Γνωρίζει αγγλικά και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμινάρια με θέματα Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Διοίκηση Απόδοσης, Στρατηγικό Μάρκετινγκ και άλλα. Διαθέτει 9ετή εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις σε εταιρίες όπως η DHL International, η Μινέρβα Ελαιουργική και η Call Center Hellas.

Όπως δήλωσε η εταιρία, η παρουσία του κ. Καρμίρη στη θέση του διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων και η μέχρι στιγμής εμπειρία του από τον χώρο του Ανθρωπίνου Δυναμικού αναμένεται ότι θα βοηθήσουν την αναδιοργάνωση του τμήματος προσωπικού ξηράς αλλά και του ξενοδοχειακού προσωπικού των πλοίων της εταιρίας, και ότι με νέες ιδέες θα δώσει νέα δυναμική στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024