Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Etihad Airways: Πτήσεις Kοινού Kωδικού στο Χoνγκ Κoνγκ σε συνεργασία με Air Seychelles

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Δεκέμβριος 2012, 09:06

Η Etihad Airways επεκτείνει τις υπηρεσίες της στην ανατολική Ασία, με πτήσεις Κοινου Κωδικού για το Χονγκ Κονγκ από το Φεβρουάριο του 2013.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα ξεκινήσει πτήσεις κοινού κωδικού στο Χόνγκ Κόνγκ από το Φεβρουάριο του 2013, σε συνεργασία με την Air Seychelles και με την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών.

Οι τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Χόνγκ Κόνγκ θα πραγματοποιούνται από τον μετοχικό συνεργάτη πτήσεων κοινού κωδικού, την Air Seychelles. Οι νέες συμπληρωματικές πτήσεις ενισχύουν την επέκταση της Etihad Airways στην ηπειρωτική Κίνα ακολουθώντας την έναρξη της πρώτης πτήσης στο Πεκίνο τον Μάρτιο του 2008 μέχρι και τις πιο πρόσφατες στο Τσενγκτού το Δεκέμβριο του 2011 και στη Σανγκάη τον Μάιο του 2012.   

Ο James Hogan, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Η ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία του Χόνγκ Κόνγκ και η ακμάζουσα μεσαία τάξη έχουν φέρει ιδιαιτέρως σημαντική αύξηση στον αριθμό των επιβατών τα τελευταία χρόνια.

Το νέο δρομολόγιο συνδέει δύο από τα κορυφαία διεθνή οικονομικά και τουριστικά κέντρα, μία κίνηση που πιστεύουμε πως θα τονώσει την ανάπτυξη του εμπορίου και των συναλλαγών μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Κίνας, που αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο εμπορικό συνεργάτη των ΗΑΕ.

Το πρόγραμμα πτήσεων θα προσφέρει στους επιβάτες από το Χονγκ Κονγκ αδιάλειπτη συνδεσιμότητα μέσω του κόμβου της Etihad Airways στο Abu Dhabi, προς βασικούς προορισμούς στις χώρες του Αραβικού Κόλπου και ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιρλανδία”.

Το πρόγραμμα επιτρέπει επίσης αμφίδρομη σύνδεση μεταξύ του Χονγκ Κονγκ και των Σεϋχελλών, υποστηρίζοντας την ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία του αρχιπελάγους.

“Με 40% μερίδιο συμμετοχής μας στην Air Seychelles, καθιστά ισχυρό εμπορικό νόημα για εμάς να εργαστούμε από κοινού για τις ευκαιρίες συνεργασίας όπου είναι δυνατόν. Οι συνέργειες που προκύπτουν έχουν ως αποτέλεσμα σημαντικά οφέλη για την Etihad Airways και την Air Seychelles” πρόσθεσε ο κ. Hogan.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top