Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση για τις Ελληνίδες επιχειρηματίες στον τουρισμό
Τουριστική επιχειρηματικότητα

Συνάντηση για τις Ελληνίδες επιχειρηματίες στον τουρισμό

Εκδήλωση έχει θέμα 'Ελληνίδα επιχειρηματίας: Δύναμη δημιουργίας με πίστη στην παράδοση και όραμα για την ανάπτυξη' θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Elite, στην παραλία της Καλαμάτας.

Σημαντική επιχειρηματική συνάντηση διοργανώνεται στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο του κύκλου συνεδριακών εκδηλώσεων “Leaders of the New Economy- Ηγέτες της Νέας οικονομίας”. Η εκδήλωση έχει θέμα “Ελληνίδα επιχειρηματίας: Δύναμη δημιουργίας με πίστη στην παράδοση και όραμα για την ανάπτυξη” και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Elite (παραλία Καλαμάτας).

Οι κεντρικές εισηγήσεις της εκδήλωσης θα γίνουν από την κα Δανάη Μπεζαντάκου, πρόεδρο του i-for-U Greek Mentoring Network (Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματικής Καθοδήγησης) και τη κα Μαρία Παπάζογλου, διευθύντρια της εταιρείας δημοσίων σχέσεων και τουριστικού marketing My Publics, που θα παρουσιάσει τις “Γυναίκες ως ιδανικές μάνατζερ σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα και ιδιαίτερα στον τουρισμό”.

Ομιλίες και παρουσιάσεις θα γίνουν επίσης από την κα Ζέττα Μακρή (γενική γραμματέας Ισότητας των Φύλων), τον κ. Δημήτρη Καραγιάννη, την κα Παναγιώτα Βλάχου με μια πολύ ιδιαίτερη επιχειρηματική ιδέα από την Κορινθία, ενώ τοποθετήσεις επί του θέματος θα γίνουν από τον κ. Παναγιώτη Νίκα, δήμαρχο Καλαμάτας και τον κ. Δημήτρη Μανιάτη, πρόεδρο Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Την εκδήλωση θα προλογήσει ο κ. Γιώργος Καλοφωλιάς, διευθύνων σύμβουλος εφημερίδας “Εξπρές”.

Η κα Κίττυ Πανουργιά, Ευρωπαία Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, θα συντονίσει την ανοικτή συζήτηση, με συμμετοχή σημαντικών φορέων, καθώς και η κα Γεωργία Χριστοδούλου, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Τριφυλλίας. Την εκδήλωση συντονίζει ο κ. Ανδρέας Βρής, δημοσιογράφος και διευθυντής υποκαταστήματος Δυτικής Ελλάδος-Πελοποννήσου-Ηπείρου της εφημερίδας “Εξπρές”.

Η διοργάνωση γίνεται από την εφημερίδα “Εξπρές” (Όμιλος Καλοφωλιά) σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Εurope Direct Καλαμάτας και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024