Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Olympic Air βραβεύτηκε από την Παραολυμπιακή Επιτροπή
Αεροπορικές εταιρείες

Η Olympic Air βραβεύτηκε από την Παραολυμπιακή Επιτροπή

Η Olympic Air, ως επίσημος χορηγός των Παραολυμπιακών Αγώνων Λονδίνο 2012, βραβεύθηκε από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Η Olympic Air ως επίσημος χορηγός των Παραολυμπιακών Αγώνων Λονδίνο 2012 βραβεύτηκε το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, σε μια εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των Ελλήνων αθλητών που διακρίθηκαν στη βρετανική πρωτεύουσα, καθώς και όσων κατετάγησαν από την 4η έως και την 8η θέση.

Στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγίας, η Olympic Air, μετέφερε την αποστολή της Παραολυμπιακής Ομάδας στο Λονδίνο, την περίοδο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2012. Επίσης προσέφερε στους αθλητές που διακρίθηκαν, αλλά και στους συνοδούς τους, δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια μετ’επιστροφής για όλο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού.

Ο πρόεδρος της ΕΠΕ κ. Γιώργος Φουντουλάκης ευχαρίστησε ξεχωριστά όλους τους χορηγούς για  τη συμβολή και τη στήριξή τους, ενώ εξέφρασε την αγωνία του για το αύριο, καθώς, όπως επεσήμανε, για το 2013 τα κονδύλια είναι μηδαμινά. Ανέφερε επίσης ότι ο στόχος της Παραολυμπιακής Επιτροπής δεν περιορίζεται μόνο στις διακρίσεις και τα μετάλλια, αλλά στην ευρύτερη υποστήριξη και κοινωνικοποίηση κάθε ατόμου με αναπηρία.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν και οι υπόλοιποι χορηγοί της Παραολυμπιακής Ομάδας για τους Αγώνες του 2012, μεταξύ των οποίων ο Όμιλος Υγεία, ο ΟΠΑΠ ΑΕ, η P&G, καθώς και η ΕΡΤ που κάλυψε τηλεοπτικά τους αγώνες το περασμένο καλοκαίρι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024