Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑναμένεται η προκήρυξη του master plan για τον τουρισμό στη Θεσσαλία
Τουριστική πολιτική

Αναμένεται η προκήρυξη του master plan για τον τουρισμό στη Θεσσαλία

Συνάντηση της αντιπεριφερειάρχου Θεσσαλίας κας Ρ. Καραλαριώτου, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Νομού Λάρισας κ. Ηλία Ευσταθίου και μέλη του Συλλόγου.

Σύντομα αναμένεται να προκηρυχθεί το τουριστικό master plan, που αφορά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως ανέφερε σήμερα η αντιπεριφερειάρχης κα Ρ. Καραλαριώτου, σε συνάντηση που είχε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Νομού Λάρισας κ. Ηλία Ευσταθίου και μέλη του Συλλόγου.

Η κα Καραλαριώτου ζήτησε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, από το νέο Δ.Σ. συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή και διαβεβαίωσε ότι η Αντιπεριφέρεια Λάρισας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου, καθότι η ανάπτυξη και η προώθηση του τουρισμού στο νομό αποτελεί βασική της προτεραιότητα.

“Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουμε την ανάπτυξη του τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας. Ο τουρισμός στην περιοχή μας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο όλοι μαζί πρέπει να ενισχύσουμε και να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο εν μέσω κρίσης. Μόνο διαμέσω του τουρισμού θα επέλθει η πραγματική οικονομική ανάπτυξη για την περιοχή μας και στην κατεύθυνση αυτή, στηρίζουμε με τις δράσεις μας την τουριστική ανάπτυξη του νομού και υποστηρίζουμε έτσι την ενίσχυση του εισοδήματος των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο”, τόνισε μεταξύ άλλων η κα Καραλαριώτου.

Τον νέο πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ευσταθίου συνόδευαν ο ταμίας, κ. Γρηγόρης Καλαγιάς, ο πρώην πρόεδρος και πλέον μέλος του νέου Δ.Σ., κ. Κωνσταντίνος Ζαφείρης και τα μέλη, κ.κ. Αθανάσιος Μητσόπουλος και Χαρά Σουλγιάννη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024