Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τουριστικές σπουδές στην Ελβετία από την Ελλάδα

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Δεκέμβριος 2012, 09:24

Η παρουσίαση του ομίλου εκπαίδευσης Ελβετικών Πανεπιστημίων S.E.G. έδωσε την ευκαιρία σε μαθητές, γονείς, ακαδημαϊκούς, σύμβουλους σπουδών και επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού να αποκτήσουν μια σε βάθος εικόνα για τα ελβετικά προγράμματα ποιοτικής εκπαίδευσης.

Ο όμιλος εκπαίδευσης Ελβετικών Πανεπιστημίων S.E.G. (Swiss Educational Group) διοργάνωσε με επιτυχία σεμινάριο για την εκπαίδευση σε προγράμματα Hotel Management, Τουρισμού και Γαστρονομικής εκπαίδευσης στην Ελβετία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο ξενοδοχείο Metropolitan στην Αθήνα. Η περιφερειακή διευθυντρια Μάρκετινγκ του S.E.G. κα Piera Simard Stapeley και η προϊστάμενη του Γραφείου S.E.G. στην Ελλάδα, κα Εύα Μερκουριάδη – Howald (SITEC) έκαναν την παρουσίαση μαζί με τον γενικό διευθυντή κ. Κυριακίδη, ο οποίος είναι απόφοιτος του SEG HIM - Hotel Institute Montreux.

Το σεμινάριο ξεκίνησε με χαιρετισμό από την κα Merkouriadi, ακολουθούμενη από μια εντυπωσιακή παρουσίαση του διευθυντή Marketing του SEG.

Η παρουσίαση έδωσε την ευκαιρία σε μαθητές, γονείς, ακαδημαϊκούς, σύμβουλους σπουδών και επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού να αποκτήσουν μια σε βάθος εικόνα για τα ελβετικά προγράμματα ποιοτικής εκπαίδευσης. Επιπλέον, νέα προγράμματα σπουδών εισήχθησαν, όπως BA στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών & Design και το Master MIB σε International Business με Hotel, Spa & Resort Management.

Μετά την παρουσίαση, το ακροατήριο έλαβε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με ακαδημαϊκά προγράμματα, καθώς και τις ευκαιρίες παγκόσμιας σταδιοδρομίας που παρέχονται από το γραφείο σταδιοδρομίας SEG και το IRF (International Career Forum), το οποίο διεξάγεται δύο φορές το χρόνο στο Montreux.

Η εκδήλωση τελείωσε με μια πρόσκληση σε όλους τους μαθητές και τους γονείς για μια Ανοικτή Επίσκεψη στα Πανεπιστήμια του SEG, στην Ελβετία και την ανακοίνωση, λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος από την Ελλάδα, ενός νέου σεμιναρίου το 2013.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top